| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prijedlozi u Croportal.net forumu; E ovo je dobro sad ovaj gornji menu, vidi se i u Operi, ali predlažem da se malo razdvoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član | E ovo je dobro sad ovaj gornji menu, vidi se i u Operi, ali predlažem da se malo razdvoje linkovi, nekak su pre nabijeni jedan do drugog
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ovo je super, samo kod akualno na forumu prepravi "Ime foruma" u ime "Ime teme"
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-04
Poruka: 4
![]() | Ok, budem. Evo ima par novosti u strukturi croportala pa da vas ukratko obavijestim:
|
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-04
Poruka: 4
![]() | Hm...neznam, nema mi logike da "aktualno na forumu" bude na dnu portala, iza zadnje vijesti. Mislim da je smisao da se istakne na index stranici, tako da posjetitelj ima brzu informaciju i dodatnu opciju....možda smanjiti na 6 tema. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| V.I.P. Član | Odlično, svaka čast! Edit: mislim da je važno naglasit forum jer je on ipak najveća "stvar" na portalu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 25-10-05 u 21:57. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
Pridruzujem se Alfi ... Definitivno potpisujem ovo kaj je Gogy napisal ... ![]()
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | 50% ovog što sam napisao je napravljeno ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 25-10-05 u 23:00. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nadam se da i ja smijem rec koju rijec sto se tice croportala jer sam novi tu ali moram rec ovako stranica je super forum je super sami izgled svega toga me doveo tu kod vas i ostajem do daljnjeg i sada vidim da se trudite da bude jos bolji. rekao bi da se slazem sa gogyem ono sto je rekao da forum mora biti naglasen, da mora! tako sam ga i ja skuzio i mislim da ce i novi korisnici isto tako |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijedlozi |
« Par primjedbi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| ankete prijedlozi | Kristijan | Forum - Prijedlozi i Kritike | 6 | 09-06-05 23:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.