| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prijevod u Croportal.net forumu; Iako sam opcenito protiv prevadanja eng fraza koje se jednostavno ne mogu prevest nekako sam proguto neke prijevode na koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | prijevod Iako sam opcenito protiv prevadanja eng fraza koje se jednostavno ne mogu prevest nekako sam proguto neke prijevode na koje sam naiso na ovom siteu jer s druge strane neki prijevodi su i potrebni... e sad, za mnogo prijevoda sam vec htio stavit komentar ali nisam, ali sad kad sam vidio "najveci rezultati" odlucih postat ovaj topic... kao prvo "high scores" je "high scores" i gotovo... ali ako si vec htio to kroatizirat, rezultat ne moze bit velik nego dobar a prema tome nije najveci nego najbolji... jedna mala sitnica koja mi, eto, upala u oko... ( i ono " sa bodovima od" isto strsi, ne znam ko te tjero da to mjenjas")
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | pa ok, prevedi na hr sto se moze prevest, ali nemoj silovat jezik... ako ne ide, ne ide...
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | "posalji brzi odgovor" ![]() je mogu ja to kako sebi prebacit na normalno?
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | ah, kad sam na eng onda nemam č i ć... nego neke æ znakove... vracam se na hrv, ali plz nemoj pretjerivat...
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | "random games"... slucajne igre... Ti da prevodis Harry Pottera knjiga bi se zvala Hrvoje Loncaric...
| | |
![]() |
| Tagovi: prijevod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Prijevod za xoops | jonny | Baš Razno | 27 | 23-03-05 23:25 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

: