| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi problem sa avatarom u Croportal.net forumu; Danas (1.12.) kad sam došao na CP primjetio sam da mi se u temama (kao i kod još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | problem sa avatarom Danas (1.12.) kad sam došao na CP primjetio sam da mi se u temama (kao i kod još nekih korisnika) ne prikazuje avatar nego link "AD" koji vodi na profil. Ako se to može nekako riješit (admin ili tko već...) ili to mora tako.Evo primjer:
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: problem sa avatarom dogodi se povremeno jbg, bude se sredilo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: problem sa avatarom to mi se sad dešava na ovo kompu u Rijeci, a dok sam u lošinju ništa, sve normalno radi (barem za sad). niti na jednom nemam instaliran adblock, ali kad pošaljem brzi odgovor u nekoj temi onda mi se prikazuje avatar, ali ako se opet vrati kasnije tamo ista priča nema ga. Ma uostalom i nije toliko bitno , bar ne meni.
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar, problem avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.

(admin ili tko već...) ili to mora tako.
---> 

to mi se sad dešava na ovo kompu u Rijeci, a dok sam u lošinju ništa, sve normalno radi (barem za sad). niti na jednom nemam instaliran adblock, ali kad pošaljem brzi odgovor u nekoj temi onda mi se prikazuje avatar, ali ako se opet vrati kasnije tamo ista priča nema ga. Ma uostalom i nije toliko bitno , bar ne meni.