| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Proljetna linija Croportal u Croportal.net forumu; Dragi naši, Svečano vam, sa suzom radosnicom u oku, predstavljamo našu i vašu, novu naslovnicu Croportala . Prilikom ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Što mislite o novoj naslovnici Croportala? | |||
| Super je! | | 32 | 45.71% |
| Skoro bez zamjerke | | 22 | 31.43% |
| Dobro, ali moglo je i bolje | | 6 | 8.57% |
| Ništa posebno | | 4 | 5.71% |
| Katastrofa | | 6 | 8.57% |
| Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 18-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 24
![]() | Proljetna linija Croportal Dragi naši, Svečano vam, sa suzom radosnicom u oku, predstavljamo našu i vašu, novu naslovnicu Croportala. Prilikom redizajna velik utjecaj na konačni izgled naslovnice imali ste vi - članovi Croportala - koji ste nam svojim sugestijama i prijedlozima pomogli da oblikujemo portal prema vašim željama. I, kako vam se čini? Što mislite o novoj naslovnici Croportala? Zadnji Uredio maratz : 18-03-08 u 03:57. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Godina: 21
Poruka: 3,049
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proljetna linija Croportal Meni se osobno puno više sviđa nego prošla, iz više razloga. Prvo, gore onaj toolbar mi je puno pregledniji i jednostavniji i napokon znam tj vidim tipku s kojom se dodaju novi surfovi ![]() Drugo, onaj flash news što sam lista najnovije mi je super i odma gore je, lako je uočljiv i odma se vide najnovije vijesti a da nemoraš ni mrdnit prstom ![]() Evo sad par zanimljivih sitnica koje bi ako je moguće ja volio još da se nalaze. Prvo, mala tablica sa vremenskom prognozom, što je za mene uvijek korisno. Drugo, možda neke vijesti i stanje dionica i valuta ne bi bilo loše da bude na naslovnoj. Treće, možda da se najnovije ankete sa foruma nalaze i na naslovnoj strani tako da se i odande može glasat i naravno link na anketu, tu prvenstveno mislim na forumska prvenstva (uberbabe i ubersong), a ne sad na svaku anketu koju neko otvori.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Proljetna linija Croportal ODLIČNO! ![]() Puno bolje nego prije ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Proljetna linija Croportal Slažem se s Dakom i Joksom. Ovo je već na tragu onoga o čemu sam prije govorio. Naslovnica treba biti naslovnica u punom smislu te riječi, znači istaknute pojedine kategorije, istaknute udarne vijesti po kategorijama, sve to dostupno na prvi pogled da privuče pozornost posjetitelja. Ne može se tu puno novoga izmisliti, može se samo oblikovati na razne načine. Imate pohvale od mene jer ste na dobrom putu .Proljeće je krasan izum!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 18-03-08 u 06:03. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proljetna linija Croportal meni se sviđa minimalistički pristup, nema svih onih boja koje odmah upadaju u oči, roze za online igre, narančaste za surfove... izgleda puno ozbiljnije što i priliči za jedan ovako veliki forum, prije mi je bilo prekičičasto... sve u svemu puno bolje... Citat:
da se dodaju još ovakve stvari, skroz bi se pogubio... dva-tri klika i imaš limun, dhmz... nema potrebe... jedinu krirtiku ulažem na račun surfova, zašto se vijest mora otvoriti u novom tabu, bilo bi puno bolje kada bi se otvarala u istom i poslije se samo vratim strelicom, a ne da moram zatvarati hrpu tabova, stvarno živcira... Zadnji Uredio Apoljon : 18-03-08 u 06:07. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proljetna linija Croportal Odlicna je preglednija i ljepšeg dizajna ![]() Braoooo ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,781
![]() ![]() | Re: Proljetna linija Croportal U svakom slučaju bolje i preglednije nego prije. Pohvalno
__________________ Ja o svakome čovjeku mislim najgore, pa čak i o sebi, i rijetko kad sam se prevario. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proljetna linija Croportal šta reći nego zaista počinje izgledati kao pravi portal. lijep posao ste napravili dečki i cure, svaka čast ![]() dakin prijedlog za vremensku prognozu je odličan, staviti 4 grada sa trenutnom temp. i ikonicom vremena (oblak, sunce, kiša i sl.) nebi trebao biti zahtjevan posao, barem ja mislim. i nravno link na npr. trodnevnu prognozu evo tebi repica za ovaj prijedlog ![]() a vama pokuda jer ste maknuli rozu boju. možda ova narandžasta koja se pojavljuje kad prelazimo preko gornjih tabova ili aktivni tab može biti roza ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-03-08 u 09:08. |
| | |
![]() |
« PROBLEM!!!!
|
Automatski bann »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.