Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Proljetna linija Croportal u Croportal.net forumu; Dragi naši, Svečano vam, sa suzom radosnicom u oku, predstavljamo našu i vašu, novu naslovnicu Croportala . Prilikom ...

Vidi Rezultate Anketa: Što mislite o novoj naslovnici Croportala?
Super je! 32 45.71%
Skoro bez zamjerke 22 31.43%
Dobro, ali moglo je i bolje 6 8.57%
Ništa posebno 4 5.71%
Katastrofa 6 8.57%
Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 03:54   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 18-09-07
Poruka: 24
maratz se izdvaja iz mase
Proljetna linija Croportal

Dragi naši,

Svečano vam, sa suzom radosnicom u oku, predstavljamo našu i vašu, novu naslovnicu Croportala. Prilikom redizajna velik utjecaj na konačni izgled naslovnice imali ste vi - članovi Croportala - koji ste nam svojim sugestijama i prijedlozima pomogli da oblikujemo portal prema vašim željama.

I, kako vam se čini?

Što mislite o novoj naslovnici Croportala?

Zadnji Uredio maratz : 18-03-08 u 03:57.
maratz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 04:46   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,049
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Proljetna linija Croportal

Meni se osobno puno više sviđa nego prošla, iz više razloga.
Prvo, gore onaj toolbar mi je puno pregledniji i jednostavniji i napokon znam tj vidim tipku s kojom se dodaju novi surfovi
Drugo, onaj flash news što sam lista najnovije mi je super i odma gore je, lako je uočljiv i odma se vide najnovije vijesti a da nemoraš ni mrdnit prstom

Evo sad par zanimljivih sitnica koje bi ako je moguće ja volio još da se nalaze.
Prvo, mala tablica sa vremenskom prognozom, što je za mene uvijek korisno.
Drugo, možda neke vijesti i stanje dionica i valuta ne bi bilo loše da bude na naslovnoj.
Treće, možda da se najnovije ankete sa foruma nalaze i na naslovnoj strani tako da se i odande može glasat i naravno link na anketu, tu prvenstveno mislim na forumska prvenstva (uberbabe i ubersong), a ne sad na svaku anketu koju neko otvori.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 05:51   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,372
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

ODLIČNO!
Puno bolje nego prije

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 05:56   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,351
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Slažem se s Dakom i Joksom.

Ovo je već na tragu onoga o čemu sam prije govorio.
Naslovnica treba biti naslovnica u punom smislu te riječi, znači istaknute pojedine kategorije, istaknute udarne vijesti po kategorijama, sve to dostupno na prvi pogled da privuče pozornost posjetitelja.
Ne može se tu puno novoga izmisliti, može se samo oblikovati na razne načine.

Imate pohvale od mene jer ste na dobrom putu .

Proljeće je krasan izum!

Zadnji Uredio anthlon : 18-03-08 u 06:03.
anthlon je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 06:02   #5 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

meni se sviđa minimalistički pristup, nema svih onih boja koje odmah upadaju u oči, roze za online igre, narančaste za surfove...
izgleda puno ozbiljnije što i priliči za jedan ovako veliki forum, prije mi je bilo prekičičasto...
sve u svemu puno bolje...
Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke

Prvo, mala tablica sa vremenskom prognozom, što je za mene uvijek korisno.
Drugo, možda neke vijesti i stanje dionica i valuta ne bi bilo loše da bude na naslovnoj.
Treće, možda da se najnovije ankete sa foruma nalaze i na naslovnoj strani tako da se i odande može glasat i naravno link na anketu, tu prvenstveno mislim na forumska prvenstva (uberbabe i ubersong), a ne sad na svaku anketu koju neko otvori.
s ovim se ne slažem jer forum ima stvarno puno podforuma i tema i već sad moram par sekundi skrolat da dođem do dolje...
da se dodaju još ovakve stvari, skroz bi se pogubio...
dva-tri klika i imaš limun, dhmz... nema potrebe...

jedinu krirtiku ulažem na račun surfova, zašto se vijest mora otvoriti u novom tabu, bilo bi puno bolje kada bi se otvarala u istom i poslije se samo vratim strelicom, a ne da moram zatvarati hrpu tabova, stvarno živcira...

Zadnji Uredio Apoljon : 18-03-08 u 06:07.
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 07:20   #6 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

odlična..... puno preglednija i jednostavnija
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 07:36   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 30
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Odlicna je preglednija i ljepšeg dizajna

Braoooo
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 07:50   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 3,781
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

U svakom slučaju bolje i preglednije nego prije.

Pohvalno
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 08:29   #9 (permalink)
2be
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 33
Poruka: 161
2be se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku 2be

super je....samo mi fali onaj pinki izbornik za igrice...
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 09:05   #10 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,841
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

šta reći nego zaista počinje izgledati kao pravi portal. lijep posao ste napravili dečki i cure, svaka čast

dakin prijedlog za vremensku prognozu je odličan, staviti 4 grada sa trenutnom temp. i ikonicom vremena (oblak, sunce, kiša i sl.) nebi trebao biti zahtjevan posao, barem ja mislim. i nravno link na npr. trodnevnu prognozu

Citat:
Pravi autor: 2be Pogledaj Poruke
super je....samo mi fali onaj pinki izbornik za igrice...
evo tebi repica za ovaj prijedlog

a vama pokuda jer ste maknuli rozu boju. možda ova narandžasta koja se pojavljuje kad prelazimo preko gornjih tabova ili aktivni tab može biti roza

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-03-08 u 09:08.
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103