| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Proljetna linija Croportal u Croportal.net forumu; preglednije je... |
| Vidi Rezultate Anketa: Što mislite o novoj naslovnici Croportala? | |||
| Super je! | | 33 | 46.48% |
| Skoro bez zamjerke | | 22 | 30.99% |
| Dobro, ali moglo je i bolje | | 6 | 8.45% |
| Ništa posebno | | 4 | 5.63% |
| Katastrofa | | 6 | 8.45% |
| Glasači: 71. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proljetna linija Croportal preglednije je ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 18-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 24
![]() | Re: Proljetna linija Croportal Probali smo već, i nažalost ne stane (u nekim browserima slova su nešto šira, pa su tabovi sada "na knap"). Takodjer, zbog ujednačenosti sučelja, nije zgodno na forumu staviti link na igrice, a na ostatku sitea ne (na ostatku sitea trenutno ne planiramo promovirati igrice). |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Godina: 26
Poruka: 3
![]() | Re: Proljetna linija Croportal Oke je, iako mi je trebalo malo da skužim di su surfovi sada i kako doći do njih...jedino mi fali dio gdje bi ih mogao na brzinu sve pregledati (trenutno me klik na kategoriju "surf", opet baca na naslovnicu? link: Surf) Osim toga, imam problem u Operi (ko to još koristi, jel? )![]() |
| | |
![]() |
« PROBLEM!!!!
|
Automatski bann »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:55.

)