| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Proljetna linija Croportal u Croportal.net forumu; Puno, puno bolje nego prije. Pregled po kategorijama puno pregledniji i funkcionalniji, navigacija jednostavnija, jednostavno je sve nekako elegantnije i ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Što mislite o novoj naslovnici Croportala? | |||
| Super je! | | 33 | 46.48% |
| Skoro bez zamjerke | | 22 | 30.99% |
| Dobro, ali moglo je i bolje | | 6 | 8.45% |
| Ništa posebno | | 4 | 5.63% |
| Katastrofa | | 6 | 8.45% |
| Glasači: 71. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| praskaton | Re: Proljetna linija Croportal Puno, puno bolje nego prije. Pregled po kategorijama puno pregledniji i funkcionalniji, navigacija jednostavnija, jednostavno je sve nekako elegantnije i profesionalnije, ovo sve više počinje ličiti na pravi portal ![]() Samo tako dalje ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Purger | Re: Proljetna linija Croportal Meni je super ![]() Baš sam se ugodno iznenadio kad sam vidio ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Proljetna linija Croportal Skoro bez zamjerke ![]() Naime, sve je ok, preglednost je puno bolja no neke stvari su ipak žrtvovane recimo Surfovi su jadni pali skroz u drugi plan tako da su na dnu naslovnice što i nije baš dobro za obične članove koji stavljaju članke.. Nadalje, flash preglednik je sasvim ok, i odlično je realiziran no smeta mi što su samo ove ozbiljne (čitaj političke i slične) vijesti izdvojene... ja bi recimo radije htio da je zabavan sadržaj izraženiji... kasnije nadodam nešto kada još bolje prostudiram ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Administrator Datum registracije: 18-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 24
![]() | Re: Proljetna linija Croportal Citat:
korisnika shvate da takvi postoje, odnosno posjetioci koje zanimaju surfovi lako će ih naći. Surfovi nisu stavljeni u drugi plan, već je grupiranje po kategorijama stavljeno u prvi (a to je velika razlika). Kada posjetitelji znaju lako naći tematiku koja ih zanima, na listingu te kategorije mogu ukljućiti opciju "samo surf". Tamo je itekako surf u prvom planu, jer ne postoji opcija "samo vijesti" ![]() Surfovi (i korisnici koji ih dodaju/prate) su slijedeći na redu! | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Godina: 26
Poruka: 3
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Administrator Datum registracije: 18-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 24
"više" na jugoistočnom dijelu "surf" kvadrata. Može se do svih surfova u zadnja 24 sata (bilo novih, bilo popularnih) doći i direktnim linkovima: novi surfovi: Najnovije surf vijesti popularni surfovi: Najnovije popularne surf vijesti | |
| | |
![]() |
« PROBLEM!!!!
|
Automatski bann »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.