| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Reklame u Croportal.net forumu; Evo jedan prijedlog da se reklame iznad tema premjeste ispod, ili negdi dalje Jel ima još ko da se slaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reklame Evo jedan prijedlog da se reklame iznad tema premjeste ispod, ili negdi dalje ![]() Jel ima još ko da se slaže sa mnom? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Reklame meni ne smetaju, samo da nisu onako sa strane
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reklame Ma nisam mislio da meni nešto sad smetaju nego bi mi bilo bolje da su ispod svega, jer ovako moram svaki puta skrolat dolje kad otvorim podforum da vidim šta je sve novo postano a skrolanje je postaje zamorno ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reklame mene upravo ova coca-cola živcira ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: reklame |
« Prijedlog;
|
Ima li ovo smisla? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:10.

a skrolanje je postaje zamorno