Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Reputacija...Da/Ne u Croportal.net forumu; Dakle, ovo nije nikakvo glasovanje za ili protiv reputacije, i nemojte mislit da će se ovisno o završetku ankete ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li je potrebna reputacija na CP-u?
Da, jer je.... 27 67.50%
Ne, jer je.... 13 32.50%
Glasači: 40. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-07-07, 23:02   #1 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,446
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Reputacija...Da/Ne

Dakle, ovo nije nikakvo glasovanje za ili protiv reputacije, i nemojte mislit da će se ovisno o završetku ankete ponovno mijenjati sve oko reputacije. Ovo je samo jedna mala anketa, više da vidim(o) kako dišu useri, modovi itd...

Dakle, molim bez sranja i filozofija kao u drugim temama o reputaciji, jednostavno samo glasovanje. Eventualno može se i obrazložiti svoj stav, ali nek ne preraste u svađu ili oftopičarenje.. Hvala, molim, Amen!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:04   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,550
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Reputacija...Da/Ne

Ja sam protiv reputacija

Već sam u nekoliko navrata objasnio zašto tako mislim
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:06   #3 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,620
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

pojma nemam, toliko sranja u zadnje vrijeme..svejedno mi

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:08   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,371
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ništa nije potrebno, meni totalno svejedno hoće li biti reputacije ili neće.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:09   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

Jednostavno mislim da bi forum bija zanimljiviji bez toga
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:13   #6 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Da jer...ne da mi se objašnjavat jer je x puta obrazlagano, nadam se da će u novoj formi puno bolje funkcionirati
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:32   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vodoinstalater Pogledaj Poruke
Jednostavno mislim da bi forum bija zanimljiviji bez toga
Tako je,s reputacijom je sve više kao neko natjecanje tko će više reputacije skupiti,a to mi uopće nije zanimljivo.
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:34   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,697
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Nemrem se odlučit!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 23:57   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,371
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ustvari možda bolje da ostane, jer kako će se inače ulizivat jedni drugima nego preko toga.

Bljak.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 00:08   #10 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,029
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja bi htjela da ostane...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: reputacijadane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113