| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Reputacija...Da/Ne u Croportal.net forumu; Ja sam već objasnila... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li je potrebna reputacija na CP-u? | |||
| Da, jer je.... | | 27 | 67.50% |
| Ne, jer je.... | | 13 | 32.50% |
| Glasači: 40. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Reputacija...Da/Ne Ja sam već objasnila
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija...Da/Ne Evo izjednačio sam skor...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija...Da/Ne Da, jer...već sam na nekoliko mjesta objasnio zašto bi bila potrebna, pa mi se neda opet pisat!
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #17 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija...Da/Ne da jer davanje i primanje reputacije zna biti zanimljivo, zabavno i motivirajuće. a dobro je da je inflacija repe zaustavljena adekvatnom monetarnom politikom središnje banke foruma! ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija...Da/Ne da jer je moje pravo da nekoga tko mi je zanimljiv, tko me nasmijao, tko je nesto pametno rekao i nagradim.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: Saw baza Godina: 19
Poruka: 45
![]() | Re: Reputacija...Da/Ne Nravno da bih ti tjela da ostane kada ti imaš veliku reputaciju, a starteri malu. To je problem. Ja bih predložio kada se netko rega, da mu lijepo stave 'želite li da vam se omogući reputacij' ili tak nešto.
__________________ Hello Michael,i want we play the game. |
| | |
![]() |
| Tagovi: reputacijadane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.