| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Reputacija...Da/Ne u Croportal.net forumu; možeš ju isključiti sam. na opšnsu... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li je potrebna reputacija na CP-u? | |||
| Da, jer je.... | | 27 | 67.50% |
| Ne, jer je.... | | 13 | 32.50% |
| Glasači: 40. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija...Da/Ne Meni je lično zanimljivije sa reputacijama..ni sama ne znam zašto ali eto zanimljivo je....I ne razumem zašto su svi tako ogorčeni na te reputacije.Meni se i svidelo tako nešto jer mnogi forumi nemaju te reputacije pa eto svidelo mi se nešto novo!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Reputacija...Da/Ne zapravo bi, IMHO, umjesto dilema oko reputacije bilo dobro vratiti godine ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #25 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija...Da/Ne Ja sam ZA reputacije... Jer je to jedno sredstvo kojim mogu "nagradit" nečiji dobar, kvalitetan, zanimljiv ili šaljiv, duhovit post... Naravno, ako i svugdje, postoje zloupotrebe, ali svaki forumaš koji je malčice duže na forumu lako će skužit čija je reputacija zaslužena, a čija je "navučena" Ukratko - ja sam ZA reputacije
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reputacija...Da/Ne .............htjela bi da ostane.........nemam neki poseban razlog, niti imam nešto pretjerano puno rep bodova pa da bi mi bilo žao ih izgubiti, ali volim da na taj način pokažem da mi se sviđa nešto što je netko napravio.......... ......
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: reputacijadane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

......
, ili sam za