| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu! u Croportal.net forumu; Što reći osim - nova Surf naslovnica : Surf naslovnica u novom izdanju donosi pregled najzanimljivijih vijesti, informacija i članaka surfera, posljednje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Disgrafična direktorica Svemira | S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu! Što reći osim - nova Surf naslovnica :Surf naslovnica u novom izdanju donosi pregled najzanimljivijih vijesti, informacija i članaka surfera, posljednje komentare i aktivnosti te top listu koja je nastala s ciljem da istaknemo one najbolje među vama. U ime Croportal tima još jednom hvala na svim sugestijama, prijedlozima i na trudu kojeg ste uložili da napravimo najbolje za sve nas. Naravno, sad želimo čut vaše mišljenje - bring it on! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu! ok izgleda ![]() ovo je dobro sa avatarima od korisinka zbog lakšeg prepoznavanja. takodjer i top lista je super, da se vidi ko je najaktivniji, na nekin način satisfakcija onima koji se trude i koji postaju najbolje članke i vijesti ( ja nisam duže vrijeme aktivan zbog raznoraznih obaveza ; morati ću opet neku "mljekaru" staviti ili sl. )najkomentiranije vjesti su pun pogodak...po mom mišljenju, to je najbolji filter, izmedju hrpe vijesti, onoga sto je najzanimljivije korisnicima ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu! Slažem se sa kolegom slim, ovo sa avatarima je dobro i s onim na listi default avatar, zgodan detaljčić ![]() Uglavnom sve je pregledno i dosta jednostavno a tako je meni najbolje. Još bi samo bilo dobro da se nekako bolje i brže poveže sa forumom, tj sa ljudima sa foruma koji stavljaju surfove, da se dolje među najnoviji surfovi odma bude opcija 'dodaj surf' i link na profil od tog korisnika tj forumaša, ako znate šta mislim. i U profile od forumaša isto to i ona statistika da bude. Nisam baš nešto puno prijedloga dao jer sam prvo i sam htio da vidim kako će sve to igledat pa da onda iskritiziram ![]() I još jedna stvar za naslovnicu da se na dno doda ona tipka GORE da se ne mora skrolat. U svakom slučaju dobar posao ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu! Umjesto velikih pohvala reći ću da sve češće gledam ovu stranicu. Valjda to dovoljno govori o njoj. Ponekad ubacim neki link, kad stignem, kad mi se da. Ima jedna stvar koja mi se ne sviđa. Negativni bodovi za neki link. Zašto to? Ako je netko nešto pročitao i odlučio to podijeliti s nama svima ne vidim razlog da ga se kažnjava za to, da mu se smanjuje "plaća", bez obzira koliko se sadržaj stranice nekom sviđao ili ne. Dakle, po mom mišljenju, ovdje nitko ne iznosi svoje mišljenje, svoj stav, nego jednostavno prenosi nešto što je negdje pročitao, što mu se učinilo zanimljivim, aktualnim, korisnim ... Zašto ga "kažnjavati" za to?? Ako mi se surf dopada dodat ću mu bod+, a ako mi stranica nije po volji ostat će bez toga boda i to je to. Negativni bodovi povećavaju mogućnost manipulacije jer kako sam već negdje i pisao neki surferi su "puno više zainteresirani" za popularnost svojih surfova od nas "rekreativaca".
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

:

; morati ću opet neku "mljekaru" staviti ili sl.
)