Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu! u Croportal.net forumu; Što reći osim - nova Surf naslovnica : Surf naslovnica u novom izdanju donosi pregled najzanimljivijih vijesti, informacija i članaka surfera, posljednje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-04-08, 02:59   #1 (permalink)
Disgrafična direktorica Svemira

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 5
natasa23 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku natasa23
S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu!

Što reći osim - nova Surf naslovnica :

Surf naslovnica u novom izdanju donosi pregled najzanimljivijih vijesti, informacija i članaka surfera, posljednje komentare i aktivnosti te top listu koja je nastala s ciljem da istaknemo one najbolje među vama.

U ime Croportal tima još jednom hvala na svim sugestijama, prijedlozima i na trudu kojeg ste uložili da napravimo najbolje za sve nas.

Naravno, sad želimo čut vaše mišljenje - bring it on!
natasa23 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 04:21   #2 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,629
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: S ponosom predstavljamo novu Surf naslovnicu!

ok izgleda

ovo je dobro sa avatarima od korisinka zbog lakšeg prepoznavanja. takodjer i top lista je super, da se vidi ko je najaktivniji, na nekin način satisfakcija onima koji se trude i koji postaju najbolje članke i vijesti ( ja nisam duže vrijeme aktivan zbog raznoraznih obaveza ; morati ću opet neku "mljekaru" staviti ili sl. )

najkomentiranije vjesti su pun pogodak...po mom mišljenju, to je najbolji filter, izmedju hrpe vijesti, onoga sto je najzanimljivije korisnicima
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 04:35   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,222
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Slažem se sa kolegom slim, ovo sa avatarima je dobro i s onim na listi default avatar, zgodan detaljčić

Uglavnom sve je pregledno i dosta jednostavno a tako je meni najbolje.

Još bi samo bilo dobro da se nekako bolje i brže poveže sa forumom, tj sa ljudima sa foruma koji stavljaju surfove, da se dolje među najnoviji surfovi odma bude opcija 'dodaj surf' i link na profil od tog korisnika tj forumaša, ako znate šta mislim. i U profile od forumaša isto to i ona statistika da bude.

Nisam baš nešto puno prijedloga dao jer sam prvo i sam htio da vidim kako će sve to igledat pa da onda iskritiziram

I još jedna stvar za naslovnicu da se na dno doda ona tipka GORE da se ne mora skrolat.

U svakom slučaju dobar posao
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 17:30   #4 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,865
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Kolege su već istaknuli prednosti ovog noviteta, ja ću samo pohvalit dobra stvar
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 06:48   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,020
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Umjesto velikih pohvala reći ću da sve češće gledam ovu stranicu. Valjda to dovoljno govori o njoj.

Ponekad ubacim neki link, kad stignem, kad mi se da.

Ima jedna stvar koja mi se ne sviđa.
Negativni bodovi za neki link. Zašto to?

Ako je netko nešto pročitao i odlučio to podijeliti s nama svima ne vidim razlog da ga se kažnjava za to, da mu se smanjuje "plaća", bez obzira koliko se sadržaj stranice nekom sviđao ili ne.

Dakle, po mom mišljenju, ovdje nitko ne iznosi svoje mišljenje, svoj stav, nego jednostavno prenosi nešto što je negdje pročitao, što mu se učinilo zanimljivim, aktualnim, korisnim ...

Zašto ga "kažnjavati" za to??

Ako mi se surf dopada dodat ću mu bod+, a ako mi stranica nije po volji ostat će bez toga boda i to je to.
Negativni bodovi povećavaju mogućnost manipulacije jer kako sam već negdje i pisao neki surferi su "puno više zainteresirani" za popularnost svojih surfova od nas "rekreativaca".
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108