| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Smislite anketu u Croportal.net forumu; Fakat treba nova anketa ovom odličnom sajtu. Ajd zmulajte neš. Ona anketa v ćošku "idete li ovo leto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Smislite anketu Fakat treba nova anketa ovom odličnom sajtu. Ajd zmulajte neš. Ona anketa v ćošku "idete li ovo leto na more" više niš ne vredi. Svi smo bili na moru.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Smislite anketu Da milim da barem to treba novo kad se već ništa drugo ne radi... Kristijane mislim da imaš vremena bar za to... Da se bar na prvi pogled čini da se nešt događa na portalu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Smislite anketu Zaboravio si ono kak to već u anketama inače ima: "A šta je to DSL?" :rofl
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Smislite anketu Nema na čemu... vidio sam da mi neš' fali
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: yo Ajde neka nova anketa, recimo ko vam je draži : Nikola, Krampus, Ded Mraz, Patulci i Snjegulica, ma neke dajte bezveze.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: yo Citat:
Ja neću čekat do 2009. da završi anketa.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketu, smislite |
« Bandwidth?
|
ankete prijedlozi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:53.