| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Smislite anketu u Croportal.net forumu; ma to je samo tako..he he....2009..... :rofl... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: yo Citat:
Mislim da čak imaš i neke web servise koji ti plaćaju da odgovaraš na ankete i popunjavaš neke upitnike
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Administrator | Re: yo Citat:
ma nemam...ajde recite pa ću postaviti anketu....smislite nešto....ja bi nešto u vezi seksa....npr. koliko puta na dan drkate...he he | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Nek' PlayStation2Master smisli... on se očito pali na riječ anketa
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Samo se vi meni kikerite. Ok, sex... Ima puno muških ofde, pa da vidimo. Dej metni na koje se žemske palite : bujne, vitke, salaste, niske, visoke, mišićave... Za sad ovo, ak oćete.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketu, smislite |
« Bandwidth?
|
ankete prijedlozi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.