| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Smislite anketu u Croportal.net forumu; postavio http://www.croportal.net/modules/xoopspoll/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: yo Citat:
:rofl
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Ja nemrem verovat, nova anketa, jupi!!! Fala svima Ajd, ja sem dal glas, sad oću novu, ajd Kristijan, odmah novu anketu!!!
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Bitno da si ti glaso a drugi... ko ih jebe... :rofl
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Administrator | Re: yo ma i ja se ispričavam jer fakat ova anketa stoji več dugo, nikako ne stignem ništa jer je sada kraj godine, a imam sve jedinice, moram nešto ispraviti pa sam u gužvi, ali biti će puno sadržaja, sada trenutno radim na galeriji slika, malo sam je uništio ali bit će uskoro sa njom sve u redu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketu, smislite |
« Bandwidth?
|
ankete prijedlozi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.