| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi spamanjem do vip članstva u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 tako je prospero replica-da sa 5000 si vipovac... o tome ja i pričam-to mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: spamanjem do vip članstva Citat:
E s time se slažem.Pa pitajte nekog da se to promijeni. Samo uzorni mogu postat V.I.P a ne svaka budala. ![]()
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... | |
| |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: spamanjem do vip članstva Dogovarali smo se već oko toga i dogovorili se da neće biti broj postova jedini kriterij nego da kad netko skupi 5000 postova da onda moderatori odluče jel zaslužio VIP titulu. Za sad to tako ne funkcionira nego se VIP član postaje automatski kad se skupi 5000 postova. Probat ćemo to riješiti da nebude automatski. Samo neznam zašto si otvorila ovu temu? Jel misliš da netko od "friških" VIP-ovaca nije zaslužio tu titulu? Od svih VIP članova koliko ih je trenutno na forumu samo ih je 5 koji su taj status zaslužili brojem postova, ovi drugi su ga dobili zbog nekih drugih svojih zasluga na forumu, i od tih 5 da je bilo glasanje među moderatorima siguran sam da bi svih 5 ionako dobili VIP titulu. Prvi sljedeći član koji je najbliži VIP statusu po broju postova je cina a i ona ga je zaslužila...tako da neznam čemu panika oko toga "da će biti više Vip-ovaca nego običnih korisnika" ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: spamanjem do vip članstva otvorila sam temu jel sam o tome razmišljala,i to mi je bezveze da vipovac može postati svaka budala s 5000 postova..to je nekim forumašima motiv da što više spamaju,a s spamom se ruši kvaliteta foruma.... od ovih novih vipovaca svi su zaslužili vip članstvo... nisam mislila na njih. a što se toga tiče da se modovi trebaju dogovoriti to je sasvim okej i tako i treba.... |
| |
| | #16 (permalink) |
| Veteran | Re: spamanjem do vip članstva Ma sve ok ![]() Samo mislim da spamerima nikakva VIP titula nije motiva za spamanje...nego imaju nekih drugih problema
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: spamanjem do vip članstva Baš kao što Joks kaže, kao da ti nešto znači što ti ispod nicka piše dr. sc., akademik, VIP...sasvim nebitno
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| |
| | #19 (permalink) |
| wayward | Re: spamanjem do vip članstva ja kad cam bijo maji, onda cam puuuuno cpamao i cato cam najactao ovako vejiki i cad cam vip čjan ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| |
| | #20 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: spamanjem do vip članstva umirem sto puta dnevno a tebi je potpuno svejedno znam da sam kriv i znaju to svi znam da je to drogica ali treba mi..umirem i opet se budim i tako sve dok ne poludim znam da sam kriv i znaju to svi...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.

još malo pa 5000