| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi spamanjem do vip članstva u Croportal.net forumu; ja ne mislim na vipovce,već na novopečene forumaše koji ganjaju vip članstvo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: spamanjem do vip članstva Citat:
joj, joj, vuxs..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| |
| | #23 (permalink) | |
| next best thing | Re: spamanjem do vip članstva Citat:
ta ja nemam 5000 poruka, a kad sam postao vip, nisam bio ni blizu te brojke, čak nisam ni tražio da budem Vip, nego mi je titula dodijeljena. Mislim da bi bila fora da Vip članovi odlučuju tko od novih kandidata postaje novi Vip član, nešto kao tajno društvo, pa obred inicijacije itd. ![]() ma zajebavam se ![]() , sve je dobro ovako kako je dosad, moderatori i admin rade svoj posao perfektno s obzirom koliko ima članova. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| |
| | #25 (permalink) |
| next best thing | Re: spamanjem do vip članstva šuš budalo, nemoj da ti ja sad kroz Vrbavec prođem ![]() ![]() e eto spama u hipu ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| |
| | #26 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamanjem do vip članstva Citat:
Citat:
![]() | ||
| |
| | #27 (permalink) |
| next best thing | Re: spamanjem do vip članstva ![]() ček ček, šta ti neznaš?? Pa Vip članovi imaju popust u svim Konzum trgovinama.bila je i reklama, "Uz Croportal po špeceraj"
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamanjem do vip članstva to je korak prije ludnice.... samo si zelen..meni nije fora biti zelen..kuzhish fulali su farbu kak mosh biti zelen.. vrbavec rulez jea ja nemam?!? :zbunj
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamanjem do vip članstva da ali kuzhish.. eeeeeeeeeeej pa sad znam... irmichu..jebesh konzum..ove ostale tamno crvene i plave mosh podjebavat..nemogu te se rijeshiti.ahahahaha ma ne mislil sam napisati..jebote ja sam sebi tak dosadan da bi se najradje banao..ali vid vraga nemogu... ![]() a trebalo bi znash...kak kiki imal one majchice..tak i vipovcima podijeliti..za reklamu besplatnu brate mili.. aa vi mene ne volite jer sam zelen ... onda me skinite...
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

joj, joj, vuxs..

... onda me skinite...