Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi spamanjem do vip članstva u Croportal.net forumu; ja ne mislim na vipovce,već na novopečene forumaše koji ganjaju vip članstvo...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 21-05-08, 13:45   #21 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,510
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: spamanjem do vip članstva

ja ne mislim na vipovce,već na novopečene forumaše koji ganjaju vip članstvo
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-05-08, 13:46   #22 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
umirem sto puta dnevno a tebi je potpuno svejedno znam da sam kriv i znaju to svi znam da je to drogica ali treba mi..umirem i opet se budim i tako sve dok ne poludim znam da sam kriv i znaju to svi...
kako vuxs uvijek pogodi u samu srž stvari joj, joj, vuxs..
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-05-08, 13:48   #23 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,308
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Dogovarali smo se već oko toga i dogovorili se da neće biti broj postova jedini kriterij nego da kad netko skupi 5000 postova da onda moderatori odluče jel zaslužio VIP titulu. Za sad to tako ne funkcionira nego se VIP član postaje automatski kad se skupi 5000 postova. Probat ćemo to riješiti da nebude automatski.

Samo neznam zašto si otvorila ovu temu?
Jel misliš da netko od "friških" VIP-ovaca nije zaslužio tu titulu?
Od svih VIP članova koliko ih je trenutno na forumu samo ih je 5 koji su taj status zaslužili brojem postova, ovi drugi su ga dobili zbog nekih drugih svojih zasluga na forumu, i od tih 5 da je bilo glasanje među moderatorima siguran sam da bi svih 5 ionako dobili VIP titulu.
Prvi sljedeći član koji je najbliži VIP statusu po broju postova je cina a i ona ga je zaslužila...tako da neznam čemu panika oko toga "da će biti više Vip-ovaca nego
običnih korisnika"
ima 65000 članova, otkud to da će bit više vipovaca nego običnih ???

ta ja nemam 5000 poruka, a kad sam postao vip, nisam bio ni blizu te brojke, čak nisam ni tražio da budem Vip, nego mi je titula dodijeljena.

Mislim da bi bila fora da Vip članovi odlučuju tko od novih kandidata postaje novi Vip član, nešto kao tajno društvo, pa obred inicijacije itd. ma zajebavam se , sve je dobro ovako kako je dosad, moderatori i admin rade svoj posao perfektno s obzirom koliko ima članova.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Star 21-05-08, 13:50   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

evo ti na.. javno priznaje da ima veze u urednishtvu..jao
Star 21-05-08, 13:57   #25 (permalink)
next best thing

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
evo ti na.. javno priznaje da ima veze u urednishtvu..jao
šuš budalo, nemoj da ti ja sad kroz Vrbavec prođem

e eto spama u hipu
.....(_/.......)../....
...............(_/......

pharaoh je offline  
Star 21-05-08, 14:00   #26 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja mislim da im je i vip titula motiv...
jel koji je smisao prevelikog nabijanja postova ( a u postovima 100% spam)u kratkom vremenu
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja ne mislim na vipovce,već na novopečene forumaše koji ganjaju vip članstvo
ok, i kakvu korist imaju od vip članstva?
irm je offline  
Star 21-05-08, 14:02   #27 (permalink)
next best thing

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
ok, i kakvu korist imaju od vip članstva?
ček ček, šta ti neznaš?? Pa Vip članovi imaju popust u svim Konzum trgovinama.

bila je i reklama, "Uz Croportal po špeceraj"
.....(_/.......)../....
...............(_/......

pharaoh je offline  
Star 21-05-08, 14:02   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

to je korak prije ludnice.... samo si zelen..meni nije fora biti zelen..kuzhish fulali su farbu kak mosh biti zelen..

vrbavec rulez jea

ja nemam?!? :zbunj
Star 21-05-08, 14:16   #29 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ček ček, šta ti neznaš?? Pa Vip članovi imaju popust u svim Konzum trgovinama.

bila je i reklama, "Uz Croportal po špeceraj"
ideššššššš

idem spamat da dođem što prije do te vip brojke i da kupujem jeftino... eto več sam počeo spamat
irm je offline  
Star 21-05-08, 14:18   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

da ali kuzhish.. eeeeeeeeeeej pa sad znam... irmichu..jebesh konzum..ove ostale tamno crvene i plave mosh podjebavat..nemogu te se rijeshiti.ahahahaha

ma ne mislil sam napisati..jebote ja sam sebi tak dosadan da bi se najradje banao..ali vid vraga nemogu...

a trebalo bi znash...kak kiki imal one majchice..tak i vipovcima podijeliti..za reklamu besplatnu brate mili..

aa vi mene ne volite jer sam zelen ... onda me skinite...
Zatvorena Tema
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113