| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi spamm u Croportal.net forumu; postroziti kriterije glede spamma koji povlaci sve vise ljudi u nepotrebne offtopic rasprave... suvisno i nepotrebno, znam da i ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | spamm postroziti kriterije glede spamma koji povlaci sve vise ljudi u nepotrebne offtopic rasprave... suvisno i nepotrebno, znam da i ja katkad sudjelujem u istima, al iz dana u dan ovo kulminira... ne znam dokle ce ovo sve odvesti... postoji 30 000 poruka, pp, neukrotiva otvorila svoj topic za offtopic, i nista od toga se ne postuje... vec se konstantno ignorira. je poceli su modovi brisat, al ocito to i pismena upozorenja nekima nista ne znace.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: spamm slazem se i iskreno se nadam da ce se nesto napravit po tom pitanju. meni se ne citaju tudji izljevi dosade tamo gdje oni ne bi trebali biti, a mislim da je ista stvar i s vecinom clanova.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Banned | Re: spamm Citat:
![]() Citat:
imaš rep ko kuću za ovo i ak treba davat ću ti stalno repove,najviše cijenim iskrenost ![]() | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamm Radi se po tom pitanju i postrožili su se kriteriji, i dobro je Sahataba primjetio. Ali ne trebate ovu temu (kao i svaku drugu) pretvarati u osobne svađe! Već ste pomalo dosadni s tim...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamm neke promjene su se počele događat, neka je pomalo ali glavno da se događa...i pačji isprdče ne piši u skladu s nickom ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamm Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamm I sam kazes da si dugo tu, pa si uspija procitat i pogledat 8000 i kusur Sahatabaovih postova u to kratko vrime. Svaka cast, jesi li uspija procitat i sta drugo na forumu?
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.