| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi spamm u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: pačji_isprdak joj sto seres.. pa ti si tu najveci spamer.. Nije tacno, covek je jednostavno provodio skoro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamm Nije tacno, covek je jednostavno provodio skoro po ceo dan na CP-u, pa otuda toliki broj postova od kojih su vecina i te kako smisleni. Decko je inteligentan i ima sta reci, a zasto to nekog nervira, njegov problem. Sto se spama tice, svi mi pomalo spamamo, a spam nije jednako br. poruka, capisci?
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: spamm a odi mu u profil i pogledaj mu zadnje poruke pa ces vec naci razlog... snadji se ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: spamm nije tvoja stvar zašto je netko banan što se tiče spama upozorite one koji spamaju i dosadit će im da ih se stalno opominje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spamm Citat:
i bilo je i vrijeme da netko pokrene ovakvu temu,jer neki ljudi stvarno previše spammaju ![]() iako mislim da se ne smijemo međusobno optuživati jer svi ponekad spammamo...neki manje,neki više,a neki preeeeeviše...
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! | |
| | |
| | #17 (permalink) | ||||||
| Akademik Foruma | Re: spamm Citat:
![]() Citat:
Citat:
ne slažem seCitat:
![]() Citat:
Citat:
više sam tvojih glupih postova zatekla nego njegovih
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 28-09-08 u 23:39. | ||||||
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: spamm ovaj pačji-isprdak ko da nije ovdje prvi put, pa zna malo vise od novih korisnika ...E moj exeru, vec kad se nekoliko puta registriras, ne moras svaki put napisat svoj kontakt za msn ![]() To je ovaj, ako se ne varam. Imam ga jos uvjek na listi blokiranih na MSN-u ![]() EXER20
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Veteran | Re: spamm U pravu si ![]() Hvala što si to primijetio ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

više sam tvojih glupih postova zatekla nego njegovih
ovaj pačji-isprdak ko da nije ovdje prvi put, pa zna malo vise od novih korisnika
...