| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Sto mislite o sajtu u Croportal.net forumu; Citat: Gogy je napisao: Ne znam za druge, al meni se čini da u glavnom izborniku ima malo previše ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Administrator | Re: yo Citat:
budem i to sredio, neće biti toliko linkova, a ovi linkovi najvažniji downloads forum flash alati recenzije to će biti na vrhu....ima tu još puno posla, ali veći dio smo napravili | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: yo Citat:
Na pola puta si/ste
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #43 (permalink) | ||
| ||
| | |
| | #47 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Plava je dobra boja... Da, sad je puno lakše pregledavat slike...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #48 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Nego... aj please napravi nekak da kod pregledavanja slika, kad npr. kliknem na smiješne slike ili neku drugu da idu po redu kak su dodavane na portal... tj. da zadnje dodane uvijek budu na vrhu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #49 (permalink) | |
Sort by: Title() Date() Rating() Popularity() Photos currently sorted by: Title (A to Z) imaš ovo iznad pa samo klikneš na to kako želiš da ti sortira ako želiš po datumu tj. najnovije onda imš Date | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo E to! Thanks! Kak to nisam skužio mmm Za postove sam postavio tak a nisam skužio da ima i za slike
| | |
![]() |
| Tagovi: mislite, sajtu, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sto mislite o sajtu | Kristijan | Forum - Prijedlozi i Kritike | 70 | 09-11-08 21:54 |
| Kako sto bolje upropastiti muskarca - prirucnik u 40 lekcija | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 18-05-04 20:59 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

Na pola puta si/ste
mmm Za postove sam postavio tak a nisam skužio da ima i za slike