| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Sto se tice ovih rijeci pjesama... u Croportal.net forumu; Moje misljenje je da spamaju Aktualni forumi traku. Zato sam mislio ako bi Administratori mogli napraviti slicno kao sa vicevima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Sto se tice ovih rijeci pjesama... Moje misljenje je da spamaju Aktualni forumi traku. Zato sam mislio ako bi Administratori mogli napraviti slicno kao sa vicevima da se sve posta u jedan topic. P.S. Molim vas da me sada ne napadnete, ne zelim da se ponovi nedavna situacija. Dakle ako ste za ili protiv onda samo tako napisite. MOLIM VAS nemojte zapoceti prepirke, ovo je bilo samo moje misljenje.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: Sto se tice ovih rijeci pjesama... Kao što rekoh, poštovat ću odluku. Ako nekome treba neki text od narodnjaka, neka mi kaže. Ja sam postao par svojih dobrih pjesama i neću stavljati po 20 pjesama, nego tu i tamo nešto staviti.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Sto se tice ovih rijeci pjesama... Podržavam daMassu... Baš mi ukro riječi iz usta Totalno sam za to da se to napravi
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Sto se tice ovih rijeci pjesama... Online je ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Sto se tice ovih rijeci pjesama... Nisam mislio na Cyrusa... Kiki je sve zakuhao i sad ga nema... Problem je u tome što svi otvaraju novu temu kad šalju neku pjesmu (Kristijan i 18), mogao ih je sve staviti pod zajednički naslov 187 i kad nekog zanima, provjeri ima li koja nova pjesma. Tako bi trebalo samo staviti naziv pjevača/grupe i dodavati njihove pjesme. Kako bi bilo kad bi netko za svaki vic otvorio novu temu? |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: Sto se tice ovih rijeci pjesama... Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Sto se tice ovih rijeci pjesama... Ima i posebnih tema za viceve isto
| | |
![]() |
| Tagovi: ovih, pjesama, rijeci, sto, tice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
eace