| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi trebalo bi forum drustvo nekako smanjiti ili maknuti u Croportal.net forumu; ionako mi se cini da ima previse podforuma, predlazem da se smanji broj ionako iovako. Inace, mislim da bi bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | ionako mi se cini da ima previse podforuma, predlazem da se smanji broj ionako iovako. Inace, mislim da bi bilo fora kad bi moderatori brisali topice koji imaju expired link, polovicne informacije a postoji bolji topic iste teme i sl... onak, da forum bude zanimljiv za prelistavanje i citanje... predlazem i topic di bi useri (ja npr) mogli prijavit mrtve topice da ih se pobrise... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Pa kad ste se vec okrenuli tome da forum bude pun sadrzaja za citanje mislio sam da bi bilo dobro da ih se malo uredi. Recimo nes me zanima vezano za softwer, odem na forum i nadem 6 topica sa skoro istom temom, od toga 4 apsolutno nemaju nikakve korisne informacije a ova 2 bi se dala spojiti da budu stvarno korisna i zanimljiva... isto tako postoje topici u kojima je neko blesavo pitanje ili dan link na site koji vise ne postoji... to bi se sve lijepo moglo prebacit u recycle bin i bilo bi ugodno procitat cijeli forum. a ne ko sad, otvoris 5 topica a 3 su gubljenje vremena. takoder, bilo bi dobro nekima promijeniti ime topica za lakse snalazenje... razumijem da sad niko nema volje od moderatora citat cijele forume da bi naso neke prepravke, ali kad bi se otvorio jedan topic namjenjen samo za to, (npr ja naletim na nesto, dam link, dam prijedlog i to se izmjeni) porasla bi kvaliteta i zanimljivost samog foruma... just a suggestion |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Meni je malo glupo ovaj preview kod prelaska mišem preko linka, jel si mogu ja to kak isključit...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
Znam samo dok sam cito da sam vise put pomislio "zasto ovo nije obrisano, lockano ili w/e" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: drustvo, forum, maknuti, nekako, smanjiti, trebalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:40.

---ex moderator---