| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Trofej kraj nicka,da ili ne? u Croportal.net forumu; Evo glasajte zelite li da se kraj vaseg nicka vrati trofej i popis online igrica u kojima drzite rekord... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zelite li da vam kraj nicka bude trofej i popis online igrica u kojima drzite rekord? | |||
| Da | | 12 | 40.00% |
| Ne | | 11 | 36.67% |
| Suzdrzan/a sam | | 7 | 23.33% |
| Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trofej kraj nicka,da ili ne? Evo glasajte zelite li da se kraj vaseg nicka vrati trofej i popis online igrica u kojima drzite rekord
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Trofej kraj nicka,da ili ne? Ne ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Trofej kraj nicka,da ili ne? I ja kažem NE ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trofej kraj nicka,da ili ne? izgleda da ce biti vise odgovora ne,bio sam potaknut na ovu anketu jednom temom koju je bio netko otvorio da gdje je nestao taj trofej
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trofej kraj nicka,da ili ne? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: igre, online, trofej |
« Shoutbox
|
Opcija edit »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.

) pa mi ga je neko uzeo pa mi se više nije dalo vatat ga ponovo, pa sam odusta od vatanja tih trofeja, jel mi se ne da tlačit i to, pa ne!