| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: silence a niš, više ne bum piso komentare uz rep+ ja ih skoro nikad i ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Nježni predator | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije Pa ja sam znao od početka da ademin i moderatori mogu čitati te komentare, pa sam ih uvjek i pisao tako da mogu svi čitati. Ovo mi nije novost jer sam se već susretao s ovakvom funkcijom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije Hvala svima na toliko prekrasnih reputacija koje sam dobio za ovu ideju... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| MrCina | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije Citat:
ne biti tuzan....evo ti od mene.... btw....skoro sam napisala "dam ti ja" ![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije Vazna je namjera... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Purger | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije Citat:
jel te jako puca? prolaze ti čudni filmovi kroz glavu? da si paun i kitiš se tuđim perjem?![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u svakom profilu se mogu vidjeti zadnje reputacije Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: opcija reputacije, reputacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.

jel te jako puca? prolaze ti čudni filmovi kroz glavu? da si paun i kitiš se tuđim perjem?