Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Vaši propusti u Croportal.net forumu; Imali ste par propusta i nepravedno ste se ponijeli prema meni: 1. otvorio sam temu SAVRŠENA KONFIGURACIJA RAČUNALA koja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-07, 21:11   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 83
Ozzmosis se izdvaja iz mase
Vaši propusti

Imali ste par propusta i nepravedno ste se ponijeli prema meni:

1. otvorio sam temu SAVRŠENA KONFIGURACIJA RAČUNALA koja je na kraju ispala loša ideja, ali to sad nema veze... Uglavnom dobio sam opomenu zbog reklamiranja, a ne znam što sam uopće reklamirao! Jedino sam napisao konfiguraciju računala koja bi meni bila dobra, što i vi radite, a koliko znam, vi niste dobili opomenu.

2. Pod svoj signature stavio sam link za jednu on-line browser igru ako kliknete na nju ja dobijem u toj igri određenu svotu novaca, a na toj stranici jasno piše da je dopušteno staviti taj link kao signature na forumu i da se može s njime manipulirati kako želim, samo da ne spamam forume! A ako ste mislili da spamam forume, gospodo, grdno ste se prevarili! Spamanje znači da ja u obliku POSTOVA stavljam taj link gdje želim, tako da mi nemate pravo mijenjati mi sig, ni bannati me!

Ozzmosis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 21:18   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,933
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Vaši propusti

Citat:
2. Pod svoj signature stavio sam link za jednu on-line browser igru ako kliknete na nju ja dobijem u toj igri određenu svotu novaca, a na toj stranici jasno piše da je dopušteno staviti taj link kao signature na forumu i da se može s njime manipulirati kako želim, samo da ne spamam forume! A ako ste mislili da spamam forume, gospodo, grdno ste se prevarili! Spamanje znači da ja u obliku POSTOVA stavljam taj link gdje želim, tako da mi nemate pravo mijenjati mi sig, ni bannati me!
Čekaj jel si ti član ovog foruma ili kaj ?
Kaj misliš da na toj stranici piše da se hitiš kroz prozor ti bi to napravio ?!
Vidio sam ja puno stranica na netu na kojima piše svašta...jel to po tvojem znači da to mogu i ovdje radit ili pisat to kaj sam pročitao drugdje ?

PROČITAJ PRAVILA OVOG FORUMA JER SI NJEGOV ČLAN I SVE ĆE TI BITI JASNO !!!

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 21:20   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 83
Ozzmosis se izdvaja iz mase

Budalo, nauči se čitati!
Ozzmosis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 21:23   #4 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Pročitaj pravila foruma

Citat:
POTPIS (SIGNATURE)

Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih potpisa (signaturea) nije dozvoljeno. Moderator zadržava pravo odrediti što je prikladno, a što ne.

U potpisu nisu dozvoljene slike.

U potpisu smijete držati najviše 4 reda teksta, uključujući i prazne redove, gdje veličina fonta ne smije prelaziti veličinu fonta kojom su prikazani postovi na forumu. Ovo pravilo ne odnosi se na administratore i moderatore koji u potpisu mogu imati sadržaj važan za funkcioniranje foruma.
Na ovom forumu nije dozvoljeno postavljati nikakve linkove za kojekakve browser igrice

Edit: Vidim da si nas odlučio napustiti....bye, bye

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 21:27   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,933
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Koji biser....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 22:13   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:30   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Kvragu, nisam ga stigo banat ... eto kaj se dešava kad idem doktoru, umjesto da čekam specijalce po forumu ....

bože debila ... ne kužim kaj se tim ljudima mota po glavi?????
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:24   #8 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ni prvi ni zadnji koji ili nezna ili ne poštuje pravila , ne vidim zašto se diže tolika strka oko toga, nije prvi a ni zadnji koji je dobio ban

A nekako i imam osjećaj da je netko previše uživljen u davanje banova

Pa čuj, silence ne moraš uvijek ti dati ban, ostavi nešto i ostalim modovima
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:36   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,616
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ja sam protiv toga da se takvi tipovi odmah bannaju - bolje bi ih bilo uputit na temu "Koliki vam je IQ?". Mislim da bi neke stvari postale puno jasnije...
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 18:28   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Ni prvi ni zadnji koji ili nezna ili ne poštuje pravila , ne vidim zašto se diže tolika strka oko toga, nije prvi a ni zadnji koji je dobio ban

A nekako i imam osjećaj da je netko previše uživljen u davanje banova

Pa čuj, silence ne moraš uvijek ti dati ban, ostavi nešto i ostalim modovima
dođe u "prijedloge i kritike" i drži nam predavanje kaj možemo i kaj ne ... i onda je još bezobrazan ...

auto-banana ... bez pitanja .... nemamo mi ni volje ni živaca stalno neke stvari objašnjavat, pravila postoje,, mogu se pročitat ... a ako ih već nećeš čitat, onda barem šuti kad ti se objasni ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: propusti, vas i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114