| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Vaši propusti u Croportal.net forumu; Imali ste par propusta i nepravedno ste se ponijeli prema meni: 1. otvorio sam temu SAVRŠENA KONFIGURACIJA RAČUNALA koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 83
![]() | Vaši propusti Imali ste par propusta i nepravedno ste se ponijeli prema meni: 1. otvorio sam temu SAVRŠENA KONFIGURACIJA RAČUNALA koja je na kraju ispala loša ideja, ali to sad nema veze... Uglavnom dobio sam opomenu zbog reklamiranja, a ne znam što sam uopće reklamirao! Jedino sam napisao konfiguraciju računala koja bi meni bila dobra, što i vi radite, a koliko znam, vi niste dobili opomenu. 2. Pod svoj signature stavio sam link za jednu on-line browser igru ako kliknete na nju ja dobijem u toj igri određenu svotu novaca, a na toj stranici jasno piše da je dopušteno staviti taj link kao signature na forumu i da se može s njime manipulirati kako želim, samo da ne spamam forume! A ako ste mislili da spamam forume, gospodo, grdno ste se prevarili! Spamanje znači da ja u obliku POSTOVA stavljam taj link gdje želim, tako da mi nemate pravo mijenjati mi sig, ni bannati me! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Purger | Re: Vaši propusti Citat:
Kaj misliš da na toj stranici piše da se hitiš kroz prozor ti bi to napravio ?! Vidio sam ja puno stranica na netu na kojima piše svašta...jel to po tvojem znači da to mogu i ovdje radit ili pisat to kaj sam pročitao drugdje ? PROČITAJ PRAVILA OVOG FORUMA JER SI NJEGOV ČLAN I SVE ĆE TI BITI JASNO !!!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Veteran | Re: Vaši propusti Pročitaj pravila foruma Citat:
Edit: Vidim da si nas odlučio napustiti....bye, bye ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Vaši propusti Koji biser.... ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| praskaton | Re: Vaši propusti Ni prvi ni zadnji koji ili nezna ili ne poštuje pravila , ne vidim zašto se diže tolika strka oko toga, nije prvi a ni zadnji koji je dobio ban A nekako i imam osjećaj da je netko previše uživljen u davanje banova ![]() Pa čuj, silence ne moraš uvijek ti dati ban, ostavi nešto i ostalim modovima ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši propusti Ja sam protiv toga da se takvi tipovi odmah bannaju - bolje bi ih bilo uputit na temu "Koliki vam je IQ?". Mislim da bi neke stvari postale puno jasnije...
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Vaši propusti Citat:
auto-banana ... bez pitanja .... nemamo mi ni volje ni živaca stalno neke stvari objašnjavat, pravila postoje,, mogu se pročitat ... a ako ih već nećeš čitat, onda barem šuti kad ti se objasni .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: propusti, vas i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:46.