Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi VIP-ova reklama?? u Croportal.net forumu; Jel bi mogli znati koliko paljenja ova reklama ima da bi prestala, da znam doći kad prestane?? Zar se mora ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 12:24   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
VIP-ova reklama??

Jel bi mogli znati koliko paljenja ova reklama ima da bi prestala, da znam doći kad prestane?? Zar se mora baš svaki refresh paliti??
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 12:50   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,204
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: VIP-ova reklama??

ja to nemam

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 12:51   #3 (permalink)
irm
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,448
irm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masi

ja sam več lagano nervozan ko pas........
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 12:52   #4 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,851
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ja sam si sad instalirao onaj addon noscript za firefox, sad mi ne iskače reklama, nego samo obavijest da ju je blokirao
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 13:05   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Imam i ja noscript, al ne blokira... sad ću ga sjebat... :buahahaha

edit: Forbid Adobe flash odrađuje svoj posao...

Zadnji Uredio _Aris_ : 07-05-08 u 13:08.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 13:08   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,341
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

imam adblock plus i stalno blokiram i opet iskoči
već mi ide na živce

edit:vidi čuda
više ne iskače
clank pobijedio vip
nadam se da će tako i ostat

Zadnji Uredio Clank : 07-05-08 u 13:15.
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 16:06   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,461
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

slažem se potpuno....reklama je fakat iritantna već kod svakog otvaranja je....
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 16:12   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,597
starka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Otići ću kupit nešto od VIPa, sve ću napravit, samo da nestane.........
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 16:24   #9 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,484
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ne iskache...šmrc..a bash sam nekaj mislil ich kupiti..ili zakaj nebi mi poklonili jendog..nikan nish nisam dobil u nagradnim igrama
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 16:39   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,222
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

iskače mi stalno i počinje me jako živcirati
Odgovori sa citatom
Odgovor

« Par primjedbi | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108