| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Više modova i supermodova? u Croportal.net forumu; Dakle, jel ima još neko da dijeli moje mišljenje da se poveća broj modova na forumu? Bar po dvoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Više modova i supermodova? Dakle, jel ima još neko da dijeli moje mišljenje da se poveća broj modova na forumu? Bar po dvoje u svaki aktivniji podforum? I da se možda dodaju još 2, 3 supermoda, svaka čast svim modovima na svemu što rade, al mislim da bi svima bilo lakše kad bi se povećao broj, jer na kraju krajeva najviše stvari završi na supermodovskim grbačama. Pa eto da se oni malo rasterete a i da svima bude lakše. Ako ništa bar probat. Nemojte ništ zamjerit ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| |
| | #2 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? A ono, baš bi volio dobiti tak' neku ulogu Čisto da se "rasterete" ![]() ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Više modova i supermodova? Mislim da nema potrebe za većim brojem supermoderatora, ali isto tako mislim da bi bilo ok postavit modove u podforume u kojima ih uopce nema i u kojima modovi nisu bas aktivni....
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Više modova i supermodova? Meni je dosta kaj se i s ovom dosadašnjom konkurencijom moram borit da banam nekog ![]() ![]() Zato mislim da nema potrebe za uvođenjem još modova ![]() Šalu na stranu....stvarno mislim da nema potrebe za nekakvim promjenama.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #6 (permalink) | |
| wayward | Re: Više modova i supermodova? Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? A dobro, al na nekim podforumima ili nema zadužen mod ili ima mod koji ne dolazi, pa sve moraju supermodovi, ili ima mod a puno posla za njega samog, pa sam mislio da se u aktivnije forume doda po još jedan mod ili tamo di nema da se stavi, pa onda ne bi ni trebalo supermodova i ne bi oni morali sve radit. @sahasa a šta da ti kazem, nadam se da ćeš uskoro imat priliku i ti nekog banat hehe@ pharaoh ma nisam mislio sad meni al nemam ništa protiv, baš naprotiv, nekad zna bit gusto i kod mene, nije meni teško ako sam ja aktivan, al eto mislim da je bolje da ima po 2 moda u aktivnijim podforumima pa da ako jedan ne može ima drugi a ne da moraju sve supermodovi
Zadnji Uredio daka : 23-09-08 u 21:36. | |
| |
| | #8 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? Citat:
![]()
__________________ | |
| |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? A jebiga ja znam šta sam htio, pročitaj još jednom, dvaput, .... ne znam šta da ti kažem
| |
| |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Više modova i supermodova? da je za veliki dio foruma zaduzeni moderatori koji su aktivni svake prijestupne i da bi bilo dobro staviti jos kojeg moderatora u te dijeove foruma kao i u one na kojima nema nikakvog moda.. i slazem se s njim ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| |
![]() |
« Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste
|
neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.

Čisto da se "rasterete"