| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Više modova i supermodova? u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim ubi me ako sam skužio šta je pisac htio reći Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| |
| | #13 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Više modova i supermodova? Ako nekom od modova treba pomoć, bilo bi prirodno da to on sam zatraži. Isto tako ako netko misli da bi bio dobar ili bolji mod za neki forum ili podforum, trebao bi to otvoreno reći ili poslati PM administratoru. Smisao teme mi baš nije najjasniji.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? Nisam ja reko da nekom treba pomoć niti da je neko tražio pomoć, i nisam govorio da je neko loš mod, ili da bi neko bio bolji. O čemu ti pričaš? Pročitaj ime teme, da se poveća broj modova ![]() forum je jako narasto, i mislim da bi trebalo više modova, to je sve, u čemu je problem, samo predlažem ništa više.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 24-09-08 u 00:53. | |
| |
| | #15 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? Usamljena Srca Showbiz Pravo Hobiji podforumi bez mnoderatora + odite na naslovnu stranicu i pogledajte koliko ima moderatora koji su u zadnjih pola godine bili 3 puta na forumu i ostavili 2 posta... nije mi jasno sto ste se svi okomili na covika... samo je da prijedlog.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? Bilo što da učinite samo imajte na umu da meni mod ploču ne dajete osim ako ne želite smanjiti broj korisnika na pola....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #17 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? Citat:
npr. kao ovo "s obzirom na obzir da je moj obzir najobzirniji od svih obzira, tvoj obzir ne dolazi u obzir kuzis ![]()
__________________ | |
| |
| | #19 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Više modova i supermodova? e o tome ti i pricam ![]() OT: mislim da bi u nekim pdf ipak trebalo napraviti malo reda sto se tice modova. kao sto je neko rekao ima ih neaktivnih dugo vremena
__________________ |
| |
| | #20 (permalink) |
| Banned | Re: Više modova i supermodova? @daka- meni je bzvz da ima više modova a pogotovo više supermodova... strašno,pola foruma se šareni,pogledaj koliko nas je samo vip član,a ima i puno moderatora,a i dovoljna su ova 3 supermoderatora-i mislim da supermodovi dobro obavljaju posao,i da im ne treba pojačanje. i mislim da bi tako samo nastalo više problema-jel svaki mod drugačije obavlja svoj posao... neko dijeli opomene bezveze a neko s razlogom,i zamisli sad da se nađe više tih koji dijele opomene bezveze ili banove...na šta bi taj forum ličio? na sprdačinu.... i ovak je već puno ljudi napustilo forum... kako bi tek onda bilo @sahataba- meni je užasno glupo što su neke osobe moderatori a nisu uopče aktivni,ni najmanje,ne znam ko je njima dao da budu moderatori,jel to ne zaslužuju pošto nisu aktivni pa ni ne mogu obavljati svoje dužnosti. |
| |
![]() |
« Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste
|
neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.