Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Više modova i supermodova? u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 @daka- meni je bzvz da ima više modova a pogotovo više supermodova... strašno,...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 24-09-08, 11:31   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Više modova i supermodova?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
@daka- meni je bzvz da ima više modova a pogotovo više supermodova...
strašno,pola foruma se šareni,
Da bi bio mod, ne mora ti se mijenjat boja nicka... A mislim da je i šarenilo nickova manje bitno od kvalitete foruma

Citat:
i mislim da bi tako samo nastalo više problema-jel svaki mod drugačije obavlja svoj posao... neko dijeli opomene bezveze a neko s razlogom,i zamisli sad da se nađe više tih koji dijele opomene bezveze ili banove...na šta bi taj forum ličio?
Svaki mod je zaduzen za svoj dio foruma, tako da se u vecini slucajeva nema s kim ne slagat oko opomena i banova. A dobar dio modova nema mogucnost dijeljenja bannova i opomena, tako da taj dio posla obavljaju supermoderatori, a posto mislis da oni dobro obavljaju svoj posao priča o dijeljenju opomena bzvz ti ne stoji.

A ti hoces rec da netko bez razloga dijeli opomene i banove? Ja to jos nisam primjetio

Citat:
i ovak je već puno ljudi napustilo forum... kako bi tek onda bilo
Ti ljudi su napustili forum zbog moderatora Ne bi bas rekao (u vecini slucajeva)

Zadnji Uredio gggiga : 24-09-08 u 11:34.
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-09-08, 11:37   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

meni je bezveze što se pola foruma šareni-ali to je samo moje mišljenje.

nisi shvatio moju rečenicu- nisam ni mislila da se neko s nekim mora slagat da bi dao ban ili opomenu,već ako bi bilo previše moderatora da bi tada samo bilo više problema,neko bi mogao namijerno dati nekom opomenu ili folirati se s titulom moda pa u jajetu tražiti dlaku...
ako me razumiješ?
smatram da niej svako za taj posao...

ja jesam primjetila-zna se desit da se dobije nezaslužena opomena ili ban-to je moje mišljenje,a i neki su mi se korisnici žalili na nezaskužene banove ili opomene-
neki su čak radi toga i napustili forum a to svi jako dobro znamo.

jesu da,neki dobri člaovi su napustili forum i radi pojedinih moderatora,neki radi nekih ljudi,a neki radi monotonije.

nikog ja neču imenovat i ulazit u detalje,ja ti kažem kak je i kak ja znam ...

EDIT: nije istina,opomene i banove dijele i obični moderatori a ne samo supermoderatori.

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 24-09-08 u 11:41.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-09-08, 11:45   #23 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
nisi shvatio moju rečenicu- nisam ni mislila da se neko s nekim mora slagat da bi dao ban ili opomenu,već ako bi bilo previše moderatora da bi tada samo bilo više problema,neko bi mogao namijerno dati nekom opomenu ili folirati se s titulom moda pa u jajetu tražiti dlaku...
ako me razumiješ?
smatram da niej svako za taj posao...
Uvjeren sam da trenutno nema takvih, a ako netko misli da ima, ima mjesto gdje se može žalit.

A i ako se budu postavljali novi modovi, vjerovatno se nece postavit prvi koji se javi nego netko za kog se zna i vjeruje da ce obavljat posao kako treba

Citat:
ja jesam primjetila-zna se desit da se dobije nezaslužena opomena ili ban-to je moje mišljenje,a i neki su mi se korisnici žalili na nezaskužene banove ili opomene-
neki su čak radi toga i napustili forum a to svi jako dobro znamo.
Ja vjerujem da je tebi jos uvijek krivo zbog tvog zadnjeg upozorenja za koje ti mislis da je ne zasluzeno, a ono je itekako zasluzeno....

Citat:
jesu da,neki dobri člaovi su napustili forum i radi pojedinih moderatora,neki radi nekih ljudi,a neki radi monotonije.
Ja nikog ne znam ko je zbog moderatora napustio forum, a i ako ih ima, njihov problem sto nisu znali rijesit to na normalan nacin...

Citat:
nikog ja neču imenovat i ulazit u detalje,ja ti kažem kak je i kak ja znam ...

A kako ocekujes da se ''problem'' rijesi ako neces imenovat onog tko ti smeta...

Citat:
EDIT: nije istina,opomene i banove dijele i obični moderatori a ne samo supermoderatori.
Ne mogu svi...

Ugl. ovo nema veze s temom, ispricavam se za off
Star 24-09-08, 11:52   #24 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

kao prvo, tko radi taj i grijesi

kao drugo, vecina modova ima svoj privatni i poslovni zivot prema tome ne mogu biti 24/7 na forumu s toga je normalno da se neke stvari propuste je rje fizicki nemoguce sve postove pregleati. ako mislite da je neko zasluzio ban ili opomenu posaljite modovima pp pa ce onda oni eventulano urgirati ako se slazu s vasim prijedlogom

trece, banove i opomene mogu dijeliti samo plavi modovi (kao ja npr.) i super modovi (daidza, joks i sahasa)...ostali modovi bez obzira bili oni zeleni (oni su zeleni jer su Vip clanovi a nisu zeleni zbog toga sto su modovi) ili regularni clanovi NE MOGU davati upozorenja ili banove. Oni mogu brisati poruke, spajati ih i sl. stvari raditi.

Mislim da je to sad jasno i nema potrebe vise za nekom pretjeranom diskusijom o tome sta neki mogu a sta ne mogu raditi.

EDIT: bravo gggiga upravo tako.
Star 24-09-08, 11:56   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

šta se neko javlja za moderatora? ! to je po meni velika glupost,nije forum biro...

ugl...ja ne govorim o sebi i o svojim upozorenjima ili o svom banu.
pravo da ti kažem baš mene briga za to upozorenje,to mi ništa ne znači...upozorenje ko upozorenje...
samo samtram da je bilo puno većih i težih riječi pa nikom nije bilo ništa ali ajde...
svako moderira na drugačiji način.

a ja govorim opčenito o ljudima na forumu,koje uopče nema potrebe imenovati,jel kad mi neko nešto kaže držim za sebe. ne znam zašto ali puno mi se ljudi obrati kad mu treba neka pomoć oko nečega ili kad dobije opomenu ili čak ban...pa dosta toga i znam... a i od strane starih korisnika dok još nisam bila na forumu...

ne mogu vjerovat da se praviš blesav i uljepšavaš istinu govoreći kako se nije desilo da je neko dobio nezasluženi ban ili opomenu,mogu ti navesti puno primjera i to ti i dokazati ali ne želim...nije moja stvar.

rekla sam svoje mišljenje o dakinom prijedlogu i ti si ušao u raspravu....

pa napustili su forum radi modova-zato jel su dobili ban ili opomenu,a ti dotični se ne smatraju krivima...
neke ni ja ne smatram krivima...i smatram da su puno toga napravili za forum da bi ih neko banao...

ko je reko da meni neko smeta? ko sam ja da nekom sudim? nek radi ko šta hoće... a taman i da mi neko smeta ne bi ga javno prozvala i optužila pred svima... nego bi to obavila na pm...nisam tužibaba nikad bila nit ću bit.

dobro nisam znala jel mogu ili ne mogu svi,znam da ne može daka i takvi neki pokusni modovi,ali ovi plavi i crveni mogu..koliko ja znam..
neukrotiva_031 je offline  
Star 24-09-08, 12:05   #26 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

jebe mi se da li se neko naljutio i napustio forum zbog bana. Banovi se zaista dijele za teske prekrsaje na forumu ili za opetovana upozorenja nakon kojih korisinik nastavlja po starom. A naravno da se svako ljuti kad dobije "kruti" jer ne daj boze da je on(a) kriv(a), ma nema sanse.

ponavljam opet, ovdje je rijec o prijedlogu za povecanjem broja modova a ne o tome zasto je neko i kako napustio forum.
Star 24-09-08, 13:01   #27 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,048
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Meni je baš super ovo šarenilo. Ja bi svako slovo u drugoj boji, ali mi nedaju

E, a da uvedemo policijski sat? Kaj ne bi to bilo cool?

OT: Da se modovi i supermodovi smatraju preopterećenima mislim da bi oni sami to uveli i dodali druge.
Nepotrebna diskusija...

Star 24-09-08, 15:57   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
OT: Da se modovi i supermodovi smatraju preopterećenima mislim da bi oni sami to uveli i dodali druge.
Nepotrebna diskusija...

Sry ali ovo nema što si napisala nema veze sa mojim prijedlogom.

Modovi i supermodovi ne mogu stavit nikog za novog moda, to može samo Kristijan!

A ako je tebi nepotreban diskusija jednostavno nemoj pisat više u nju i zalazit više u temu.

@ neukrotiva

Sry ali ovo što si ti spomenila nema veze sa mojim prijedlogom, i kake veze ima ako su neki napustili jer su se naljutili zbog opomene ili bana, njihova stvar.

Ja sam isto prije dobio ban, i još sam tu, to sve zavisi samo od tih, a ako neko misli da je ne zasluženo dobio ban ili opomenu neka se tuži kristijanu, šta da mu ja radim.

A ovo što je forum šaren neću uopće da komentiram, kake to uopće veze ima sa kvalitetom foruma.

Al ovo NIJE tema o tome.

Ovo nije tema za zajebancije ili spam i ko god se misli sprdat molio bi ga da zaobiđe temu u širokom luku, a ako ima neki normalan prijedlog, molio bi ga da ga napiše.

Zadnji Uredio daka : 24-09-08 u 16:02.
daka je offline  
Star 24-09-08, 16:06   #29 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,556
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
I da nema nikaj protiv ako bi to bio on
opaska bi bila zgodna da daka već nije mod e dorći dorći, stariš

Citat:
i ovak je već puno ljudi napustilo forum... kako bi tek onda bilo
molio bi neupućenu_031 da ne baljezga
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー

Zadnji Uredio pharaoh : 24-09-08 u 16:08.
pharaoh je offline  
Star 24-09-08, 16:08   #30 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,736
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

ja bi neki poslic
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114