Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Više modova i supermodova? u Croportal.net forumu; je on mi je jako drag,on mi je najdraži moderator već skoro godinu dana =) legenda nemoj se nadurit ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 25-09-08, 13:51   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Više modova i supermodova?

je on mi je jako drag,on mi je najdraži moderator već skoro godinu dana =) legenda

nemoj se nadurit giga,ne podcijenjujem JA ničiji trud,
nego znaš šta meni nije jasno?! evo ...sad će se opet neko nać uvrijeđen...

ugl..čemu svrha pomoćnih modova?! ako te je kiki već stavio za moda,zašto nemaš sve ovlasti nego možeš samo brisati postove?!pa tako i ja (ili bilo ko)mogu dojaviti nekom modu kako neko pravi gluposti i da ga upozori ili što god već.. ne bi ja brisala nečije postove.. meni je to glupost... ja bi popričala na pm s osobom koja pravi pizdarije i zamolila ga da to ne radi...

ugl meni bi to bilo glupo raditi /biti taj polu mod/... jbg to je moje mišljenje,ili ću biti mod kako treba i imati sve ovlasti ili neću biti.
neću biti ničiji šegrt...
i ugl smiješno mi je što su neki polumodovi prepun sebe zato što su oni polumodovi...-ne mislim na tebe ...

ugl ja smatram da ne može svako biti moderator,nekim ljudima uopče ne bi dala da budu modovi pa makar dubili na glavi jel smatram da bi se previše preseravali i zlouporabili tu titulu...

modovi mogu biti jednostavni ljudi i ljudi koji nisu prepuni neke gorčine i frustracija,jel bi te frustracije mogli liječiti na ljudima kažnjavanjem i sranjem,neki kad bi dobili mjesto moda bi se ponašali ko big bos,i ja bi prva otišla s foruma da mi dođe neki novi mod koji se preserava i glumi mi nekog uzvišenog počne davat upozorenje ili slučajno ban...nema boga da bi ja više ijedan post napisala na ovome forumu,.i to bi tako napravilo većina ljudi....

zato pazite kog stavljate za pravog moda...
baš me briga ko će biti taj pomoćni mod....
da budeš mod moraš biti čovjek,a ne smeće
ugl nemojte se napizdit,kažem kak mislim....
ne mislim ništ loše,ne želim da forum postane smeće ...

jednostavno mislim da mod mora biti jedan neiskvaren,pošten i dobar u duši čovjek,ne može bit neki "manijak" koji jedva čeka da nekom zatera kajlu....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 25-09-08, 13:53   #52 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,253
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

kazhu da su najbolji radnici oni koji shute i rade
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 25-09-08, 13:55   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,482
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Neukrotiva, daj malo meni te droge........

Locrian85 je offline  
Star 25-09-08, 13:59   #54 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

daj loc ovo je ozbiljna tema,ima hvala bogu puno temi di se možemo zezati i sve ali sad je riječ o velikim stvarima...
zato šalu na stranu =) /tebi ne treba droge,ti si prirodno nadrogiran /
Star 25-09-08, 14:08   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
daj loc ovo je ozbiljna tema
Zato ja za ozbač istićem kandidaturu....... Svaka forumašica će umjesto bana dobit po guzi i u guzi ovisno o afinitetima........

One maljoljetnje će imati imunitet da barba Loc ne bude u reštu.....

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
tebi ne treba droge,ti si prirodno nadrogiran /
Zar ozbač to misliš o meni?

Locrian85 je offline  
Star 25-09-08, 14:14   #56 (permalink)
Banned

da...i još sam tjela reći,ako je nekom titula moderatora i izigravanje nekog nadobudnog kretena važnija od nekih aktivnih korisnika onda jebeš to...

vi niste ni svjesni da su sa foruma počeli otilazit dobri ljudi a pojavljivat se neki novi da ne kažem šta...

ja smatram da jednog starog i aktivnog člana kojeg svi znamo i i o kojem maltene znamo kak diše ne može zamijenuti ni 100 nekih novih cura,ljepotica,manekenki,fufara ili dečki,manekana,retaja ili što god već jesu koji će samo pisati gluposti po forumu ili stavljati koje kake slike...

jbg to je moje mišljenje...stare članove 100 puta više cijenim nego bilo kojeg novog člana,novi dođu napišu nekoliko postova i odu ili više ne pišu....

jbg... ako budu loši modovi na vlasti forum će postati ruglo

@loc zajebavala sam se
Star 25-09-08, 14:16   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Još se kandidiraj za moderatora i gdje će ti biti kraj.......

Locrian85 je offline  
Star 25-09-08, 14:18   #58 (permalink)
Banned

nisam ja takva,ja se ne trpam di mi nije mjesto i nikad se ne namećem negdje..
ako me neko želi sam će me pitat,šta se ja imam trpat..nisam ti ja ulizica ili nametljivica
samo kažem,šta mislim.
Star 25-09-08, 14:24   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Otišli ste debelo sa teme...
daka je offline  
Star 25-09-08, 14:25   #60 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Koje ste vi tu nauke sve napisali

Prijedlog je uvažen i moderatori će zajedno sa administratorom dogovoriti jel treba neki novi moderator u nekom podforumu i jel treba neke stare moderatore zamijeniti.
O donešenim odlukama ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Pošto je tema otišla debelo u off i ustvari tu se niti nema više što pametno napisati...tema

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114