| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi waiting for ads.croportal.net wtf??? u Croportal.net forumu; Neznam šta je, ali zna mi neki put kad stisnem recimo da uđem u neku temu sve zablokirat na pol ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 364
![]() | waiting for ads.croportal.net wtf??? Neznam šta je, ali zna mi neki put kad stisnem recimo da uđem u neku temu sve zablokirat na pol minute sigurno a dolje u ljevom uglu piše waiting for ads.croportal.net o čemu je riječ, zna možda netko?
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: waiting for ads.croportal.net wtf??? i meni je danas forum jako spor i ista stvar se dogadja
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: waiting for ads.croportal.net wtf??? Da događa se to s vremena na vrijeme, ništa strašno, samo iritantno ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: waiting for ads.croportal.net wtf??? e to se i meni događalo i nitko me nije jebo ni 5 %. I onda sam stavio FF i instalirao sve one zaštite i pi mateee i od onda sve 5 Dinamo 6
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: waiting for ads.croportal.net wtf??? ja vec imam firefox,mozda trebam ukljucit no script?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:57.