| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Watermarkovi na slikama u Croportal.net forumu; Ne znam di ovo treba u razvoj foruma ili stranice pa evo ovdje. Zanima me jedna stvar, zašto vi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Watermarkovi na slikama Ne znam di ovo treba u razvoj foruma ili stranice pa evo ovdje. Zanima me jedna stvar, zašto vi stavljate ove watermarkove na slike? Nisu li watermarkovi nešto kao copyright za slike? Ako jesu, zašto onda stavljate na slike koje nisu u vlasništvu Croportala nego negdje pokupljene s interneta? Ovo nije ni primjedba ni niš' nego pitanje. Čisto samo zato što me zanima.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ok. Samo me zanimalo jer ne znam pravo značenje watermarka odnosno njegovu pravu namjenu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: slikama, watermarkovi |
« Anketa
|
Teme za smece »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.