| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi xxx new posts since last visit u Croportal.net forumu; ... odnosno cookiesi ili sta vec ne radi... dodem na forum, kliknem na nove postove i vidim topice na koje sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | xxx new posts since last visit ... odnosno cookiesi ili sta vec ne radi... dodem na forum, kliknem na nove postove i vidim topice na koje sam ja zadnji odgovorio... znaci, ko da cookiesi ne rade, prikazuje mi stare postove kao nove... u cemu je fora?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | evo... zasto su mi ovi topici boldani kad je ocito da sam ih pregledao (postao sam zadnji)...
__________________ Buffalo theory - my theory Zadnji Uredio Cyrus : 29-11-05 u 09:50. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | cyrus, da se odjavim svaki put? zasto? nisam se nikad odjavio... cemu? i ovaj problem se sigurno ne pojavljuje samo meni, eto cyrus se javio a znam da me to isto muci i kad sam na poslu di je drugi windows, drugi browser a isti problem... meni je to veoma dobra i korisna stvar na forumu, da je boldano ako nisam pogledo, na svim drugim forumima mi normalno radi pa me ovdje vec lagano smeta... glupo mi je sto pogledam sve teme, zagasim browser, dodem nakon pol sata i opet su mi boldane teme koje sam zadnji put pregledo... glupo...
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | to ne rijesava problem, i dalje mi prikazuje boldano topice na koje sam ja zadnji postao... javio se cyrus, i to je rekao sa nekim tonom kao "ah, to nikad nije radilo"...
| | |
![]() |
| Tagovi: last, posts, since, visit, xxx |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

---ex moderator---