| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto ne postoji podforum oružje? u Croportal.net forumu; ha ha... ... ajde, rep + , nasmijalo me...jebote kakvo oružije crni sinko....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? oces se onda pozdravit i s nozevima? kak ces onda pripremat rucak? ![]() oruzje je dosta sirok pojam i ono nikako ne sluzi samo za ubijanje. uostalom, UBIJA COVJEK, A NE ORUZJE.. lud/blesav/debilan covjek moze ubiti autom, sakom, strujom, itd itd., ali pametan nece nicim od navedenog, niti oruzjem. kakve to veze ima s oruzjem? ![]() btw. prvu medalju na ovim OI smo osvojili upravo iz streljastva ![]() podrzavam otvaranje podforuma.. a gdje ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| charolastra | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? Tehnologija i tehnika....... ![]() Ili mali oglasi....... ![]() Sada za ozbiljno otvorite to u "Društvo" kao kolekcionarski dio (jer ima skupljanje oružja, salveta, boca, gumenih lutki.......) pa tako da se sve strpa pod jedno.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? Većini nas koji smo učestvovali u ratu je dosta oružja. A Farewell to Arms Ernest Hemingway Za one koji ne znaju engleski: Zbogom oružje
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 09-08-08 u 16:03. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? a mozda kako mi je jedan forumas dao prijedlog... pa ga sad i ja dajem otvoriti novi forum oružje i oruđe?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? I prvu temu o oruđu: Sexualna pomagala i ine vrlo svrsishodne sprave neophodne u svakodnevnom životu hrvatskih adolescenata i adolescentica s posebnim akcentom na sexulno jako iskusne maloljetnike s jednim ili više sexualnih odnosa
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 09-08-08 u 23:00. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? oružje oružje ![]() koga zanima podforum oružje osim predlagatelja? neka se skupi 10-15 zainteresiranih i onda nek odobre
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
« zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije
|
Zašto nema "magareće klupe"...?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

...

oružje