| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto ne postoji podforum oružje? u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: tzukius oružje oružje koga zanima podforum oružje osim predlagatelja? neka se skupi 10-15 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? točno
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? A da otvorite podforum Hobiji, pa da tamo postoji tema o tome?
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? pa kad bi se skupilo jos zainteresiranih za otvaranje podforuma hobiji i ljudi koji bi pisali o svojim hobijima, to bi imalo smisla stavit u zivot i stil podforim hobiji koji bi se dijelio na neznam skupljanje naljepnica, kopanje nosa, oruzje i itd ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? Ako se otvori podforum "Oružije" ja se zalažem da bude i podforum "Humanitarna pomoć"... može oboje pod hobiji... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? pa evo, i ja se slažem da se otvori nešto o oružju... može pod "Hobiji" samo meni bi nekako bilo logičnije da to bude po "Znanost i tehnika" Jer, ipak je oružje, oružni sustav bilo kakve vrste, u prvom redu tehnološko dostignuće. Kako napreduje tehnologija (tehnika) napreduje i oružje... Uglavnom - podržavam ideju da se otvori tema/podforum posvećčen oružju... pa sad, gdje god da ga smjestili... ja predlažem u znanstveno-tehnički dio. Ali nemam ništa protiv i da bude pod "hobiji"... samo da se otvori
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Veteran | Re: Zašto ne postoji podforum oružje? Ja sam za ![]() Otvori u Forumu Život i stil podforum Hobiji pa u njemu recimo podforume Oružje i Kolekcionarstvo npr
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije
|
Zašto nema "magareće klupe"...?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

oružje