Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto nema "magareće klupe"...?? u Croportal.net forumu; Naslanja se na topic dolje o tome kako ljudi stavljaju "banned" i ne razlikejš zajebanciju od stvarnoga....zaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-09-08, 10:07   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Zašto nema "magareće klupe"...??

Naslanja se na topic dolje o tome kako ljudi stavljaju "banned" i ne razlikejš zajebanciju od stvarnoga....zašto se zbog razlikovanja kad je neko banan ne vrati onaj idiotski avatar koji je i krasio moj profil tih nekoliko dana...mislim da je bio danko bananko...kiki zna....vrlo efektno na stupu srama, ako je zasluženo..!

Pod uvjetom bana, da se netko ne napravi pametan i stavi ga kao svoj avatar, a već znam 'ko bi to mogao...nego da se fakat zna....ko i kada....preventivna mjera..
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 10:12   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Zašto nema "magareće klupe"...??

Posto samo ''V.I.P.'' članovi mogu mijenjat titulu, kada si sami napisu banned, nick im ostaje zelen, a kada popuse bann, nick im bude plave boje, tako da ima razlike....

Ni meni to nije bas zanimljivo, ali posto rijetko tko si to napise, a mislim da trenutno to nitko nema, ne vidim potrebu da se bannanim korisnicima stavlja avatar

Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 10:21   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

meni je glupo kad si netko stavlja "banned" a nije banan...
ali da,ima razlike kao što ti je giga rekao...
kad je bio taj avatar banana onda još nisam bila na forumu.
ali spaljeno bi bilo da imaju tak neki avatar,ali vjerujem da bi ga neki zlouporabili tj stavili sebi na avat
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 10:41   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Mislim da nije loša ideja, a sad evo prijedloga kako da se sredi to sa avatarima, ako je moguće

da im se ovo zalijepi preko avatara njihovog, tako da ipak ostane njihov stari ispod

i vidio sam još na nekim forumima da su baniranim ljudima prekriženi nickovi, al to i nije tolko bitno.
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 10:46   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Mislim da nije loša ideja, a sad evo prijedloga kako da se sredi to sa avatarima, ako je moguće

da im se ovo zalijepi preko avatara njihovog, tako da ipak ostane njihov stari ispod

i vidio sam još na nekim forumima da su baniranim ljudima prekriženi nickovi, al to i nije tolko bitno.
podržavam dakin prijedlog....dobra fora kao vodeni žig....i treba svakog banati ko se zajebava na tu foru
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 11:14   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Možda još da se otvori tema "opomene i banovi" ili tako nešto u koju bi se napisali razlozi zašto je neko dobio opomenu ili ban, kad ističe ban, itd...
bar što se tiče aktivnih članova, ne onih seljaka koji dođu zaspamaju i popuše ban.

daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 12:00   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,874
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Možda još da se otvori tema "opomene i banovi" ili tako nešto u koju bi se napisali razlozi zašto je neko dobio opomenu ili ban, kad ističe ban, itd...
bar što se tiče aktivnih članova, ne onih seljaka koji dođu zaspamaju i popuše ban.

dobra ideja

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 12:15   #8 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,048
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

To je bila fora, jer mislim da je to imao ww ili pharaoh kada sam tek došla... i bilo je donekle "cool". Sada sam vidjela to kod Sahatabe, a iskreno neznam čemu mu to služi kada je većiinu vremena tu i spama i "fora" je totalno izlizana.

@ dakina ideja o žigu mi je super
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 12:17   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Sahataba je stvarno bannan
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 12:55   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:

dobra ideja,podržavam ju....
i dobra je ideja s tim žigom preko avatara
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114