| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto nema "magareće klupe"...?? u Croportal.net forumu; Naslanja se na topic dolje o tome kako ljudi stavljaju "banned" i ne razlikejš zajebanciju od stvarnoga....zaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naslanja se na topic dolje o tome kako ljudi stavljaju "banned" i ne razlikejš zajebanciju od stvarnoga....zašto se zbog razlikovanja kad je neko banan ne vrati onaj idiotski avatar koji je i krasio moj profil tih nekoliko dana...mislim da je bio danko bananko...kiki zna....vrlo efektno na stupu srama, ako je zasluženo..! Pod uvjetom bana, da se netko ne napravi pametan i stavi ga kao svoj avatar, a već znam 'ko bi to mogao...nego da se fakat zna....ko i kada....preventivna mjera.. ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Posto samo ''V.I.P.'' članovi mogu mijenjat titulu, kada si sami napisu banned, nick im ostaje zelen, a kada popuse bann, nick im bude plave boje, tako da ima razlike.... Ni meni to nije bas zanimljivo, ali posto rijetko tko si to napise, a mislim da trenutno to nitko nema, ne vidim potrebu da se bannanim korisnicima stavlja avatar ![]() ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? meni je glupo kad si netko stavlja "banned" a nije banan... ali da,ima razlike kao što ti je giga rekao... kad je bio taj avatar banana onda još nisam bila na forumu. ali spaljeno bi bilo da imaju tak neki avatar,ali vjerujem da bi ga neki zlouporabili tj stavili sebi na avat |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Mislim da nije loša ideja, a sad evo prijedloga kako da se sredi to sa avatarima, ako je moguće da im se ovo zalijepi preko avatara njihovog, tako da ipak ostane njihov stari ispod ![]() i vidio sam još na nekim forumima da su baniranim ljudima prekriženi nickovi, al to i nije tolko bitno.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Možda još da se otvori tema "opomene i banovi" ili tako nešto u koju bi se napisali razlozi zašto je neko dobio opomenu ili ban, kad ističe ban, itd... bar što se tiče aktivnih članova, ne onih seljaka koji dođu zaspamaju i popuše ban. ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? To je bila fora, jer mislim da je to imao ww ili pharaoh kada sam tek došla... i bilo je donekle "cool". Sada sam vidjela to kod Sahatabe, a iskreno neznam čemu mu to služi kada je većiinu vremena tu i spama i "fora" je totalno izlizana.@ dakina ideja o žigu mi je super ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
i dobra je ideja s tim žigom preko avatara ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

i "fora" je totalno izlizana.