Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto nema "magareće klupe"...?? u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: dorina To je bila fora, jer mislim da je to imao ww ili pharaoh kada sam tek ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-09-08, 13:22   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,215
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: Zašto nema "magareće klupe"...??

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
To je bila fora, jer mislim da je to imao ww ili pharaoh kada sam tek došla... i bilo je donekle "cool". Sada sam vidjela to kod Sahatabe, a iskreno neznam čemu mu to služi kada je većiinu vremena tu i spama i "fora" je totalno izlizana.

@ dakina ideja o žigu mi je super
Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Sahataba je stvarno bannan
Ovo ide u bisere

I da, slažem se s Dakom....

-> klikni za sise <-
dadyml je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 13:24   #12 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,736
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 21:00   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,935
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Evo vam Danka

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 21:09   #14 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,048
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Sahataba je stvarno bannan

Kaj fakat?

Manje kave i ostalih napitaka za mene.

E, a kaj to nije imao i prije? Ja brijem da je

Neznam

Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 21:11   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Možda još da se otvori tema "opomene i banovi" ili tako nešto u koju bi se napisali razlozi zašto je neko dobio opomenu ili ban, kad ističe ban, itd...
bar što se tiče aktivnih članova, ne onih seljaka koji dođu zaspamaju i popuše ban.

Upravo to, da navedu razlog i daju link od tog posta zbog kojega je netko trajno bannan.
Jer ima nekih modova koji se dignu na lijevu nogu pa dijele banane.
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 21:18   #16 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Da svi pročitaju i znaju pravila foruma onda ne bi trebalo nikome objašnjavat zašto je netko dobio bann jer bi samim čitanjem posta bannane osobe znali zašto je ta osoba dobila bann.

I ne,nema modova koji dijele banane zato kaj su se ustali na lijevu nogu.Ima samo forumaša koji pišu gluposti,provociraju i vrijeđaju jer su se ustali na lijevu nogu

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 27-09-08 u 21:20.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 21:24   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

U teoriji je sve tako kako si ti to lijepo politički napisao, ali u praksi nije baš tako....
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 21:25   #18 (permalink)
Purger

To je tvoje mišljenje....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 16:24   #19 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Možda još da se otvori tema "opomene i banovi" ili tako nešto u koju bi se napisali razlozi zašto je neko dobio opomenu ili ban, kad ističe ban, itd...
bar što se tiče aktivnih članova, ne onih seljaka koji dođu zaspamaju i popuše ban.

Dobra ideja

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Da svi pročitaju i znaju pravila foruma onda ne bi trebalo nikome objašnjavat zašto je netko dobio bann jer bi samim čitanjem posta bannane osobe znali zašto je ta osoba dobila bann.

I ne,nema modova koji dijele banane zato kaj su se ustali na lijevu nogu.Ima samo forumaša koji pišu gluposti,provociraju i vrijeđaju jer su se ustali na lijevu nogu
Općenito, mislim da nije loše da forumaši imaju informaciju kad je netko od aktivnih bannan i zašto, te na koliko dugo.

Ali.. nije samo zbog toga..

Znam da nema moderatora koji se ustaju na lijevu nogu i dijele banove bezveze. Moderatori na ovome forumu su jako dobri i odlično obavljaju svoj posao. Svaka im čast na trudu... Svi znamo koliko oni znače ovome forumu...Ali i moderatori su ljudi. Ne može se baš uvijek sačuvati objektivnost potpuno.

Više puta sam primijetio da se za iste prekršaje (npr. vrlo slično ili isto vrijeđanje) nekima daje 1 dan banna , nekima 3 dana, a nekima 10 i više dana..

Mislim da to da li se moderator slaže sa tim koji je u nekoj raspravi vrijeđao nebi trebalo utjecati na njegovu odluku o tome na koliko dana da banna određenog forumaša/forumašicu.. A trebalo bi postojati neko fiksno pravilo koliko dana se daje za što, ovako neki za isti prekršaj dobivaju trostruku kaznu u odnosu na nekog drugog, pogotovo zato što je moderatora više, a nema nekog pravila za što se koliko dobiva, pa onda to sve ide tako otprilike netko da više netko manje...

Kad bi postojala tema koju je daka predložio tada bi to sve bilo puno usklađenije jer bi se za iste prekršaje dobivala približno iste kazne s obzirom da bi sve javno pisalo pa bi se i moderatori međusobno lakše uskladili..

Budimo iskreni, mislim da su i drugi ovo primijetili? Mislim da se modovi nemaju što sad ljutiti radi dobronamjernog prijedloga dake...

Zadnji Uredio Ive_ri : 28-09-08 u 16:27.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 16:32   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,525
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Postojala je tema u moderatorskom dijelu gdje se postalo tko je dobio ban i zašto, ali se to više ne radi jer je forum sve veći i sve ih više dobiva ban, i to je sve iskreno gnjavaža, kao i ovo s avatarom. Ok, možda jedino kad bi se pisalo za ove starije forumaše.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114