| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto nema "magareće klupe"...?? u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: dorina To je bila fora, jer mislim da je to imao ww ili pharaoh kada sam tek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
![]() I da, slažem se s Dakom.... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto nema "magareće klupe"...??
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? ![]() Kaj fakat? ![]() Manje kave i ostalih napitaka za mene. ![]() E, a kaj to nije imao i prije? Ja brijem da je ![]() Neznam ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
Jer ima nekih modova koji se dignu na lijevu nogu pa dijele banane. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Da svi pročitaju i znaju pravila foruma onda ne bi trebalo nikome objašnjavat zašto je netko dobio bann jer bi samim čitanjem posta bannane osobe znali zašto je ta osoba dobila bann. I ne,nema modova koji dijele banane zato kaj su se ustali na lijevu nogu.Ima samo forumaša koji pišu gluposti,provociraju i vrijeđaju jer su se ustali na lijevu nogu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 27-09-08 u 21:20. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? To je tvoje mišljenje....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| praskaton | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
![]() Citat:
Ali.. nije samo zbog toga.. Znam da nema moderatora koji se ustaju na lijevu nogu i dijele banove bezveze. Moderatori na ovome forumu su jako dobri i odlično obavljaju svoj posao. Svaka im čast na trudu... Svi znamo koliko oni znače ovome forumu...Ali i moderatori su ljudi. Ne može se baš uvijek sačuvati objektivnost potpuno. Više puta sam primijetio da se za iste prekršaje (npr. vrlo slično ili isto vrijeđanje) nekima daje 1 dan banna , nekima 3 dana, a nekima 10 i više dana.. Mislim da to da li se moderator slaže sa tim koji je u nekoj raspravi vrijeđao nebi trebalo utjecati na njegovu odluku o tome na koliko dana da banna određenog forumaša/forumašicu.. A trebalo bi postojati neko fiksno pravilo koliko dana se daje za što, ovako neki za isti prekršaj dobivaju trostruku kaznu u odnosu na nekog drugog, pogotovo zato što je moderatora više, a nema nekog pravila za što se koliko dobiva, pa onda to sve ide tako otprilike netko da više netko manje... Kad bi postojala tema koju je daka predložio tada bi to sve bilo puno usklađenije jer bi se za iste prekršaje dobivala približno iste kazne s obzirom da bi sve javno pisalo pa bi se i moderatori međusobno lakše uskladili.. Budimo iskreni, mislim da su i drugi ovo primijetili? Mislim da se modovi nemaju što sad ljutiti radi dobronamjernog prijedloga dake... Zadnji Uredio Ive_ri : 28-09-08 u 16:27. | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Postojala je tema u moderatorskom dijelu gdje se postalo tko je dobio ban i zašto, ali se to više ne radi jer je forum sve veći i sve ih više dobiva ban, i to je sve iskreno gnjavaža, kao i ovo s avatarom. Ok, možda jedino kad bi se pisalo za ove starije forumaše.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.

i "fora" je totalno izlizana.