Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto nema "magareće klupe"...?? u Croportal.net forumu; pa da, samo za aktivne forumaše, ne mora se sad pisat za one koji dođu reklamirat i slične padobrance ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-08, 16:35   #21 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Zašto nema "magareće klupe"...??

pa da, samo za aktivne forumaše, ne mora se sad pisat za one koji dođu reklamirat i slične padobrance koji odmah poberu ban naravno...
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 20:51   #22 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,935
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Dobra ideja

Općenito, mislim da nije loše da forumaši imaju informaciju kad je netko od aktivnih bannan i zašto, te na koliko dugo.

Ali.. nije samo zbog toga..

Znam da nema moderatora koji se ustaju na lijevu nogu i dijele banove bezveze. Moderatori na ovome forumu su jako dobri i odlično obavljaju svoj posao. Svaka im čast na trudu... Svi znamo koliko oni znače ovome forumu...Ali i moderatori su ljudi. Ne može se baš uvijek sačuvati objektivnost potpuno.

Više puta sam primijetio da se za iste prekršaje (npr. vrlo slično ili isto vrijeđanje) nekima daje 1 dan banna , nekima 3 dana, a nekima 10 i više dana..

Mislim da to da li se moderator slaže sa tim koji je u nekoj raspravi vrijeđao nebi trebalo utjecati na njegovu odluku o tome na koliko dana da banna određenog forumaša/forumašicu.. A trebalo bi postojati neko fiksno pravilo koliko dana se daje za što, ovako neki za isti prekršaj dobivaju trostruku kaznu u odnosu na nekog drugog, pogotovo zato što je moderatora više, a nema nekog pravila za što se koliko dobiva, pa onda to sve ide tako otprilike netko da više netko manje...

Kad bi postojala tema koju je daka predložio tada bi to sve bilo puno usklađenije jer bi se za iste prekršaje dobivala približno iste kazne s obzirom da bi sve javno pisalo pa bi se i moderatori međusobno lakše uskladili..

Budimo iskreni, mislim da su i drugi ovo primijetili? Mislim da se modovi nemaju što sad ljutiti radi dobronamjernog prijedloga dake...

Gle...meni je jasno da vas zanima tko je,kako i zašto dobio bann.Ljudska znatiželja je sasvim normalna pojava.....

Ali....nema smisla

Tema u kojoj bi se to pisalo bi se mogla zvati "ISPOVJEDI MODERATORA"....e tu bi onda mi mogli reći tko i zašto je dobio ban s tim da bi sve to skupa moralo biti detaljno obrazloženo i potkrijepljeno dokazima da cijeli forum vidi da je netko zasluženo dobio bann.
I kad sve to skupa bude ok onda će se naći netko tko se ne slaže sa odlukom moderatora i počet će rasprava i spamanje...

I do kada će onda to tako ići ?

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 20:56   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,598
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Naslanja se na topic dolje o tome kako ljudi stavljaju "banned" i ne razlikejš zajebanciju od stvarnoga....zašto se zbog razlikovanja kad je neko banan ne vrati onaj idiotski avatar koji je i krasio moj profil tih nekoliko dana...mislim da je bio danko bananko...kiki zna....vrlo efektno na stupu srama, ako je zasluženo..!

Pod uvjetom bana, da se netko ne napravi pametan i stavi ga kao svoj avatar, a već znam 'ko bi to mogao...nego da se fakat zna....ko i kada....preventivna mjera..
hahaha... to je ono kad smo ti i ja banani... da, danko bananko
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 20:58   #24 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Gle...meni je jasno da vas zanima tko je,kako i zašto dobio bann.Ljudska znatiželja je sasvim normalna pojava.....

Ali....nema smisla

Tema u kojoj bi se to pisalo bi se mogla zvati "ISPOVJEDI MODERATORA"....e tu bi onda mi mogli reći tko i zašto je dobio ban s tim da bi sve to skupa moralo biti detaljno obrazloženo i potkrijepljeno dokazima da cijeli forum vidi da je netko zasluženo dobio bann.
I kad sve to skupa bude ok onda će se naći netko tko se ne slaže sa odlukom moderatora i počet će rasprava i spamanje...

Ma ne treba komplicirati , samo da postoji tema u kojoj se napiše npr. Ive_ri - ban na 10 dana - razlog : neznam vrijeđanje recimo

Samo modovi bi smjeli pisat u tu temu, nema rasprave oko toga tko je dobio tko nije i koliko je dobio i zašto, jer se uvijek kad ovo piše lako može pogledati zadnje postove banniranog i vidjeti detaljnije..

Samo kažem da je prijedlog jako dobar, i da bi se o njemu moglo barem razmisliti...
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 21:24   #25 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Sve možeš saznati pogledom u zadnjih par postova bananog kao što i sam kažeš....a čemu onda otvaranje zasebne teme ?

Ne kužim....

Da sve bude preglednije pa da se korisnici ne muče tražeći po forumu ?
Da dobijemo još jednu temu u kojoj će se spamat i raspravljat o odlukama moderatora ?

Fakat ne kužim.....

Mislim...ako većina administracije Croportala bude za to onda nek se otvori al meni i dalje ta tema nema smisla.

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 22:54   #26 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,253
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

u lidlu su banane 1,99 po kg
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 23:37   #27 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,048
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
u lidlu su banane 1,99 po kg
mislim da je kaufland jeftiniji
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 23:45   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,117
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke

Ali....nema smisla

slažem se!
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 18:58   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ovo je moj zadnji post u prijedlozima.

Jebem ga ja ako ću ja ikad više ovdje napisat ijedan post i pokušat nešto za poboljšanje ovog foruma.

Nema smisla nešto predlagat kad se zna da niko ništa neće poduzet.

Govorite kako su se neke stvari izmakle kontroli i onda kad se otvori tema i predloži nešto, možda ne odma u početku konstruktivno, ali obećavajuće, vi samo potkopate tog nekog ako on nije iz administracije.

Neki prijedlozi su možda u početku bili nevažni ili šta ja znam, ali su bili počeci, i od mali stvari i sitnica se kreće.

Ne kažem ja da su svi moji prijedlozi bili odlični, ili nečiji drugi, ali kad vi sami nećete da ništa poduzimate, neću ni ja više pokušavat predlagat.

Tolko od mene, više me ovdje nećete vidit i neću vas "gnjavit" i zamarat sa svojim prijedlozima.

pa-pa
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 20:19   #30 (permalink)
Purger

Nemoj se uzrujavat zbog gluposti...

Svi smo sve pročitali...definitivno se neke stvari moraju promijenit a to je već krenulo
Samo ti napiši svoje prijedloge....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114