| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto nema "magareće klupe"...?? u Croportal.net forumu; pa da, samo za aktivne forumaše, ne mora se sad pisat za one koji dođu reklamirat i slične padobrance ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Purger | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
Gle...meni je jasno da vas zanima tko je,kako i zašto dobio bann.Ljudska znatiželja je sasvim normalna pojava..... Ali....nema smisla Tema u kojoj bi se to pisalo bi se mogla zvati "ISPOVJEDI MODERATORA"....e tu bi onda mi mogli reći tko i zašto je dobio ban s tim da bi sve to skupa moralo biti detaljno obrazloženo i potkrijepljeno dokazima da cijeli forum vidi da je netko zasluženo dobio bann. I kad sve to skupa bude ok onda će se naći netko tko se ne slaže sa odlukom moderatora i počet će rasprava i spamanje... I do kada će onda to tako ići ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| praskaton | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
Ma ne treba komplicirati , samo da postoji tema u kojoj se napiše npr. Ive_ri - ban na 10 dana - razlog : neznam vrijeđanje recimo ![]() Samo modovi bi smjeli pisat u tu temu, nema rasprave oko toga tko je dobio tko nije i koliko je dobio i zašto, jer se uvijek kad ovo piše lako može pogledati zadnje postove banniranog i vidjeti detaljnije.. Samo kažem da je prijedlog jako dobar, i da bi se o njemu moglo barem razmisliti... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Sve možeš saznati pogledom u zadnjih par postova bananog kao što i sam kažeš....a čemu onda otvaranje zasebne teme ? Ne kužim.... Da sve bude preglednije pa da se korisnici ne muče tražeći po forumu ? Da dobijemo još jednu temu u kojoj će se spamat i raspravljat o odlukama moderatora ? Fakat ne kužim..... Mislim...ako većina administracije Croportala bude za to onda nek se otvori al meni i dalje ta tema nema smisla.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Ovo je moj zadnji post u prijedlozima. Jebem ga ja ako ću ja ikad više ovdje napisat ijedan post i pokušat nešto za poboljšanje ovog foruma. Nema smisla nešto predlagat kad se zna da niko ništa neće poduzet. Govorite kako su se neke stvari izmakle kontroli i onda kad se otvori tema i predloži nešto, možda ne odma u početku konstruktivno, ali obećavajuće, vi samo potkopate tog nekog ako on nije iz administracije. Neki prijedlozi su možda u početku bili nevažni ili šta ja znam, ali su bili počeci, i od mali stvari i sitnica se kreće. Ne kažem ja da su svi moji prijedlozi bili odlični, ili nečiji drugi, ali kad vi sami nećete da ništa poduzimate, neću ni ja više pokušavat predlagat. Tolko od mene, više me ovdje nećete vidit i neću vas "gnjavit" i zamarat sa svojim prijedlozima. ![]() pa-pa
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Nemoj se uzrujavat zbog gluposti... Svi smo sve pročitali...definitivno se neke stvari moraju promijenit a to je već krenulo ![]() Samo ti napiši svoje prijedloge....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.