| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zašto nema "magareće klupe"...?? u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Sve možeš saznati pogledom u zadnjih par postova bananog kao što i sam kažeš....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Citat:
To nije ništa novo, to je praksa na mnogim forumima, tako se najlakše to sve skupa može kontrolirati.
__________________ | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Purger | Re: Zašto nema "magareće klupe"...?? Pročitaj i pokušaj zapamtiti pravila foruma pa ćemo onda razgovarat....evo ti samo dio pravila... Citat:
Koliko i kaj za vrijeđanje po vjerskoj i nacionalnoj osnovi,diskriminacija,provokacija,objavljivanje nedozvoljenog sadržaja na forumu....koliko za hardcore slike,koliko za objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša,koliko za stavljanje crackova i sličnih sranja,koliko za nedozvoljeno reklamiranje,koliko za reklamiranje drugih foruma.... Računaj da sve moguće uzmeš u obzir,Znači da još u ovome kaj sam ja napisao imaš 5-6 podkategorija. Javi kad budeš gotov sa kategorizacijom prekršaja da svi skupa to pogledamo ! Ili si se predomislio pa se priklanjaš pravilu da je to stvar osobne procjene svakog moderatora ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:53.