| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zatrpavanje foruma u Croportal.net forumu; Ja sam se tek prije par dana prikljucio forumu, i eto vratio sam se jos par puta i nasao sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Zatrpavanje foruma Ja sam se tek prije par dana prikljucio forumu, i eto vratio sam se jos par puta i nasao sam si zanimljvih tema, ali jednostavno moram vam reci da unistavate forum i ako ovako nastavite ubit cete mi volju da dodem opet... a valjda to nije efekt koji zelite izazvat kod usera. Cemu je potrebno da postavljate 100 topica u sat vremena vezane za neku tematiku? Ajmo, otvorite forum "cvijece" a ja cu na google naci 1000 vrsta i postat cu 1000 topica sa slikama cvijeca... mislim wtf. Gubi se smisao foruma, znate vi uopce sta je forum? Daleko od toga da je ne mislim da je fora kad neko posta nes zanimljivo na forum, ali da se vas 4-5 natjece u copy/pasteu sa razno raznih siteova na forum, to je glupo... Koliko topica postoji koji nemaju ni jedan komentar? Sve postaje razvodnjeno i prenatrpano... Gusite forum i idete u krivom smjeru... Dobronamjerna kritika. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Slažem se sa svime
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Pa sigurno da tu djelomice ima istine... Ali čovjek i ne može (i ne mora) pratiti sve topiće).. Citat "Koliko topica postoji koji nemaju ni jedan komentar?" Pa nije ni smisao da baš svaki topić ima komentar... A naročito ako se radi o galerijama. Pa neka si svatko prati teme koje ga zanimaju. Svi se trudimo dodati nešto zanimljivo, recimo neku šaljivu sličicu.. I ne očekujem za svaki post komentar, ali mi je lijepo vidjeti da je 200-300 ljudi pročitalo post. Ili vicevi... kud bi stigli kad bi nas 10-15 komentiralo svaki vic... A ako se nekom posta 1000 cvjetova, zašto ne... Imaćemo prekrasnu galeriju cvijeće. A kome se ne sviđa, ne mora je pratiti.. -------------------- A možda i nemaju svi kulturu dodavanja reputacije, komentiranja, kritika... (Btw, zapravo i ne znam da li gosti ili samo članovi mogu davati komentare i reputaciju) I meni je draže kad mi neko odgovori na neki post, jer je na taj način nagrađen i moj trud i na neki sam naćin više motiviran za daljnji rad na forumu. Ali nije uvijek tako. Inače pratim par američkih i engleskih foruma, gdje je po 500-600 članova on line. I dešava se ista stvar, po 1000-2000 postova dnevno. A onaj koji šalje neku sliku ili galeriju ne dobija uvijek odgovor na post. ------------------------------------------------ A htio bih vidjeti topic na našem forumu, na kojem je postavljeno neko pitanje, a nije niko na njega odgovorio... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iggie slazem se s tobom u rijec rep+ volim ljude sa stavom. i ja se trudim otvorit neku temu pa je neshvati niko ozbiljno ko onu o ufo ali ok ko hoce nesto napisat nek napise kome se nesvidja nek negleda i to je to |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
od pocetka pa mi je kiki maknuo u odgovarajucu temu znam da je administratorima tesko i da imaju posla ali zato su tu i zato ih cjenimo | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, zatrpavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:21.