| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zatrpavanje foruma u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Morpheus14 dobro dobro ! sad sam ipak ja ispo malo jadan. gogy ispricavam se Ma sve 5... Sam' ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| V.I.P. Član | Aj ne serkaj... Bila su dobra vremena zato što smo se ja i Silver18 sa 150 postova svađali oko pederstva... ja protiv, a on je valjda bio za ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
![]() kao i ona, koji je prasak za ves najbolji ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Opet slična rasprava več po neznam koji puta!! Ja uopče ne smatram da je ovaj forum zatrpan!! Bobo ti si otvorio ovaj topic pa daj mi objasni na koji je to način forum zatrpan?! nije mi jasno! Misliš da je podforum sa sexom prezatrpan! pa buraz ako te ne zanima sex netrebaš otvarati te podforume!! Na ovom forumu če se za svakoga naći ponešto! a korisnici ovoga foruma koji su nas napustili mi stvarno nisu jasni, ili su razmaženi ili neznaju šta je forum! Pozdrav |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Ovaj topic, kao jedan od rijetkih, je trebao posluzit nekoj raspravi a vi si tu dajete pusice. Interne fore su dobra stvar ali ima to svoju granicu. Inace, ovi koji su rekli da ne moram ja pratit sve topice i sve forume... Sta da? prosvjetlili ste me... Ili komentar da se na nekom eng forumu pojavi 500-1000 novih topica svaki dan.. Pa super, nemam ja nis protiv toga. Problem koji sam htio istaknut je da se otvara previse novih topica na silu, previse <mrtvih> topica. Ne da useri ne stignu to pogledat, nego jednostavno se nema sta komentirat. Stjecem dojam kao da su oni koji rade na ovom siteu odlucili sve sto postoji na netu u sta kracem roku stavit ovdje. OK je to, ali nije ovo nacin... Galerija slika auta? ok, ali ne ko sto topica unutar foruma koje se postave unutar sat vremena. Postaju se slike auta redom, bez ikakvog posebnog razloga, tek toliko da se trpa... Pa nek webmaster postavi fotogaleriju na main site, cemu unistavanje foruma?, forum postoji da komentiramo, raspravimo, savjetujemo, trazimo odgovor itd... Novi dio foruma, Serie A... bile su 2-3 teme vezane za talijansku ligu, i sad je neko zaduzen da u novom podfurumu trpa rezultate i listu strijelaca... ono, copy paste, ajmo od foruma napravit hrpu c/p podataka.. Pa zar ne bi bilo bolje da takva stvar stoji na main siteu i da je pojedinac svaki vikend updatea. Savjeti i trikovi u XP... Pa zar je potrebno otvorit topic za svaku najmanju glupost? (kako kopirat txt - selektiras i ctrl+c).. Sta ne bi bilo bolje sva ta pitanja stavit u jedan dokument koji bi bio na main site pod tutorials... Ja znam da bi ga ja skinuo i isprinto jer stvarno ima dobrih savjeta... Lyrics... ok je stavit rijeci pjesme, ali ovako bacat redom sve sto se moze copy / paste?? glupo... jos jednom bolje bi bilo da se napravi mala arhiva na main siteu, mislim da to nije tesko za napravit a znam da bi to bila jos jedna stvar koja bi privukla nove ljude... Cak bi i ja osobno pomagao da se to popuni... Da ne nabrajam dalje... Postoje stvari informativnog i zanimljivog karaktera koje je bolje i pametnije ukomponirat u site, a forum ostavit za komunikaciju i raspravu. Komentari da ja ne moram citat sto me ne zanima su bezveze. Ako ja postam relativno zanimljiv topic na koji bi htio da useri reagiraju a neko nakon toga stavi 30 topica sa 30 pjesama Ive Robica onda moj topic pada u zaborav i samim time se gusi forum jer ni tih 30 topica nece bit komentirano. Nisam reko da su neke stvari na forumu su glupe, samo da nisu za forum i da se tako nesto moze stavit na site na pametniji nacin. Hvala ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, zatrpavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:56.

: