Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zatrpavanje foruma u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Morpheus14 dobro dobro ! sad sam ipak ja ispo malo jadan. gogy ispricavam se Ma sve 5... Sam' ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-10-05, 00:43   #21 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Citat:
Pravi autor: Morpheus14
dobro dobro ! sad sam ipak ja ispo malo jadan.
gogy ispricavam se
Ma sve 5... Sam' nemoj me ljubit

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 00:45   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,147
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Citat:
Pravi autor: Gogy
Ma sve 5... Sam' nemoj me ljubit
ma daj, gogy ! samo jednu malu pusicu :
Morpheus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 00:48   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Citat:
Pravi autor: Morpheus14
ma daj, gogy ! samo jednu malu pusicu :
Tak me silver18 zajebavo... uf što su to bila dobra vremena

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 00:51   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-09-05
Poruka: 1,164
IggieSlut se izdvaja iz mase
Citat:
.. uf što su to bila dobra vremena
Znači fali ti muška pusica....

E sad smo te provalili ...
IggieSlut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 00:52   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Aj ne serkaj... Bila su dobra vremena zato što smo se ja i Silver18 sa 150 postova svađali oko pederstva... ja protiv, a on je valjda bio za

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 01:04   #26 (permalink)
prof. Foruma

Ma sumnjiv si ti meni...
IggieSlut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 01:07   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
Citat:
Aj ne serkaj... Bila su dobra vremena zato što smo se ja i Silver18 sa 150 postova svađali oko pederstva... ja protiv, a on je valjda bio za
kvalitetna rasprava, nema sta

kao i ona, koji je prasak za ves najbolji
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 01:08   #28 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Cyrus
kvalitetna rasprava, nema sta

kao i ona, koji je prasak za ves najbolji

Tide, ako već pitaš...
IggieSlut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 08:33   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,601
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Talking

Opet slična rasprava več po neznam koji puta!!

Ja uopče ne smatram da je ovaj forum zatrpan!!

Bobo ti si otvorio ovaj topic pa daj mi objasni na koji je to način forum zatrpan?! nije mi jasno!

Misliš da je podforum sa sexom prezatrpan! pa buraz ako te ne zanima sex netrebaš otvarati te podforume!!
Na ovom forumu če se za svakoga naći ponešto!

a korisnici ovoga foruma koji su nas napustili mi stvarno nisu jasni, ili su razmaženi ili neznaju šta je forum!

Pozdrav
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 08:46   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
Ovaj topic, kao jedan od rijetkih, je trebao posluzit nekoj raspravi a vi si tu dajete pusice. Interne fore su dobra stvar ali ima to svoju granicu.

Inace, ovi koji su rekli da ne moram ja pratit sve topice i sve forume... Sta da? prosvjetlili ste me...

Ili komentar da se na nekom eng forumu pojavi 500-1000 novih topica svaki dan.. Pa super, nemam ja nis protiv toga.

Problem koji sam htio istaknut je da se otvara previse novih topica na silu, previse <mrtvih> topica. Ne da useri ne stignu to pogledat, nego jednostavno se nema sta komentirat.

Stjecem dojam kao da su oni koji rade na ovom siteu odlucili sve sto postoji na netu u sta kracem roku stavit ovdje. OK je to, ali nije ovo nacin...

Galerija slika auta? ok, ali ne ko sto topica unutar foruma koje se postave unutar sat vremena. Postaju se slike auta redom, bez ikakvog posebnog razloga, tek toliko da se trpa...
Pa nek webmaster postavi fotogaleriju na main site, cemu unistavanje foruma?, forum postoji da komentiramo, raspravimo, savjetujemo, trazimo odgovor itd...

Novi dio foruma, Serie A... bile su 2-3 teme vezane za talijansku ligu, i sad je neko zaduzen da u novom podfurumu trpa rezultate i listu strijelaca... ono, copy paste, ajmo od foruma napravit hrpu c/p podataka..
Pa zar ne bi bilo bolje da takva stvar stoji na main siteu i da je pojedinac svaki vikend updatea.

Savjeti i trikovi u XP... Pa zar je potrebno otvorit topic za svaku najmanju glupost? (kako kopirat txt - selektiras i ctrl+c).. Sta ne bi bilo bolje sva ta pitanja stavit u jedan dokument koji bi bio na main site pod tutorials... Ja znam da bi ga ja skinuo i isprinto jer stvarno ima dobrih savjeta...

Lyrics... ok je stavit rijeci pjesme, ali ovako bacat redom sve sto se moze copy / paste?? glupo... jos jednom bolje bi bilo da se napravi mala arhiva na main siteu, mislim da to nije tesko za napravit a znam da bi to bila jos jedna stvar koja bi privukla nove ljude... Cak bi i ja osobno pomagao da se to popuni...

Da ne nabrajam dalje... Postoje stvari informativnog i zanimljivog karaktera koje je bolje i pametnije ukomponirat u site, a forum ostavit za komunikaciju i raspravu.

Komentari da ja ne moram citat sto me ne zanima su bezveze.

Ako ja postam relativno zanimljiv topic na koji bi htio da useri reagiraju a neko nakon toga stavi 30 topica sa 30 pjesama Ive Robica onda moj topic pada u zaborav i samim time se gusi forum jer ni tih 30 topica nece bit komentirano.

Nisam reko da su neke stvari na forumu su glupe, samo da nisu za forum i da se tako nesto moze stavit na site na pametniji nacin.

Hvala
BoBo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: foruma, zatrpavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114