| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zatrpavanje foruma u Croportal.net forumu; ljepo si rekao neke stvari!! Recimo ovo sa tekstovima pjesamo to ni meni ne sviđa!! Jedan prijedlog u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ljepo si rekao neke stvari!! Recimo ovo sa tekstovima pjesamo to ni meni ne sviđa!! Jedan prijedlog u vezi toga! Ako se več nemože napraviti ovako kako je Bobo predložio, onda nije potrebno za svaku pjesmu otvarati novi topic! Otvori se topic sa imenom pjevača i unutra se stave njegovi tekstovi a ne za svaku pjesmu novi topic!! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Opet ponavljam... Citat"Ako ja postam relativno zanimljiv topic na koji bi htio da useri reagiraju a neko nakon toga stavi 30 topica sa 30 pjesama Ive Robica onda moj topic pada u zaborav i samim time se gusi forum jer ni tih 30 topica nece bit komentirano" Da nećeš bit najnovija post.. Ali samo ako si bio u topicu pjesme.. Ako si napravio post u nekoj drugoj temi , ostat ćeš na prvom mjestu i ljudi koji prate taj dio foruma će biti zadovoljni... A ako ti objavljuješ, meni nezanimljiv post, zašto bi ga morao čitati.. Recimo postove A1 nisam nikad otvorio.. Ni neću.. Ali ima ljudi kojima se to sviđa.. I šta sad? Ajmo ugasiti rubriku sport jer je ja ne čitam ili ajmo ugasiti rubriku Humor, jer to neko drugi ne čita... Doduše već sam više puta pisao o tome ali nažalost nitko ne čita... Uvijek sam napominja kako su dobro sređeni Humor/vicevi.. Uvijek svi idu u jedan topić.. Nažalost, ponekad netko pošalje 2-3 vica, svaki posebno, umjesto da ih stavi u isti post, ali ljudi smo i kao takvi skloni geškama.. --------------- citat "Problem koji sam htio istaknut je da se otvara previse novih topica na silu, previse <mrtvih> topica. Ne da useri ne stignu to pogledat, nego jednostavno se nema sta komentirat." Molim te pošalji neki link da vidim o čemu pričaš ------------------------ Btw "Ako ja postam relativno zanimljiv topic na koji bi htio da useri reagiraju a neko nakon toga stavi 30 topica sa 30 pjesama Ive Robica onda moj topic pada u zaborav i samim time se gusi forum jer ni tih 30 topica nece bit komentirano."... Evo vidiš da luzeri komentiraju tvoj post, makar je iza njega bilo podosta Ive Robića... Nije pao u zaborav.. Zadnji Uredio IggieSlut : 28-10-05 u 09:58. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
veliku vecinu ovoga sto si napisao je u planu. Cijeli site se preuređuje, bit ce skoro pa totalno drukcije. Nakon sto se to sredi, sve ovo ide na site. Za sada je forum kao neka vrsta sitea. Kao sto sam reko, to ce se promjenit i bit ce sve kako spada. U planu je kupnja nove galerije koja ce bit umetnuta u forum, u planu je dovođenje novih suradnika na site (javi te se pa se dogovorimo tko sta zeli radit)...tako da..sve ovo nije nista fixno! | |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Citat:
U istom tom postu sam dao par prijedloga kako iskoristit sadrzaj tih topica... Ne radi se o tome da li je moj topic na vrhu latest liste, nego da li je u zadnjih10 10 topica koji poticu razvoj foruma i zainteresiraju i potaknu ljude da se ukljuce u diskusiju ili stavec... Cyrus, razmislite malo da odvojite forum od sitea, odnosno da galerija bude dio sitea, bas kao sto su i oni smijesni textovi, takve stvari su kao stvorene za main site, forum ostavite za komentare i rasprave... | ||
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | pristustvovao sam mnogim forumima gdje su se jednostavno potrosile sve teme za razgovor. Svaka tema koja se otvori je duplikat neke vec postojece. Tako da, sto se Samo komentara i rasprave tice...erm...sve je vec izlizano |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, zatrpavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

: