Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zatrpavanje foruma u Croportal.net forumu; ljepo si rekao neke stvari!! Recimo ovo sa tekstovima pjesamo to ni meni ne sviđa!! Jedan prijedlog u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-10-05, 08:59   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,601
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
ljepo si rekao neke stvari!!
Recimo ovo sa tekstovima pjesamo to ni meni ne sviđa!!

Jedan prijedlog u vezi toga!
Ako se več nemože napraviti ovako kako je Bobo predložio, onda nije potrebno za svaku pjesmu otvarati novi topic!
Otvori se topic sa imenom pjevača i unutra se stave njegovi tekstovi a ne za svaku pjesmu novi topic!!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 09:53   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-09-05
Poruka: 1,164
IggieSlut se izdvaja iz mase
Opet ponavljam...

Citat"Ako ja postam relativno zanimljiv topic na koji bi htio da useri reagiraju a neko nakon toga stavi 30 topica sa 30 pjesama Ive Robica onda moj topic pada u zaborav i samim time se gusi forum jer ni tih 30 topica nece bit komentirano"

Da nećeš bit najnovija post.. Ali samo ako si bio u topicu pjesme..

Ako si napravio post u nekoj drugoj temi , ostat ćeš na prvom mjestu i ljudi koji prate taj dio foruma će biti zadovoljni...
A ako ti objavljuješ, meni nezanimljiv post, zašto bi ga morao čitati.. Recimo postove A1 nisam nikad otvorio.. Ni neću..
Ali ima ljudi kojima se to sviđa.. I šta sad? Ajmo ugasiti rubriku sport jer je ja ne čitam ili ajmo ugasiti rubriku Humor, jer to neko drugi ne čita...

Doduše već sam više puta pisao o tome ali nažalost nitko ne čita...

Uvijek sam napominja kako su dobro sređeni Humor/vicevi..
Uvijek svi idu u jedan topić.. Nažalost, ponekad netko pošalje 2-3 vica, svaki posebno, umjesto da ih stavi u isti post, ali ljudi smo i kao takvi skloni geškama..
---------------
citat "Problem koji sam htio istaknut je da se otvara previse novih topica na silu, previse <mrtvih> topica. Ne da useri ne stignu to pogledat, nego jednostavno se nema sta komentirat."
Molim te pošalji neki link da vidim o čemu pričaš

------------------------

Btw "Ako ja postam relativno zanimljiv topic na koji bi htio da useri reagiraju a neko nakon toga stavi 30 topica sa 30 pjesama Ive Robica onda moj topic pada u zaborav i samim time se gusi forum jer ni tih 30 topica nece bit komentirano."... Evo vidiš da luzeri komentiraju tvoj post, makar je iza njega bilo podosta Ive Robića...
Nije pao u zaborav..

Zadnji Uredio IggieSlut : 28-10-05 u 09:58.
IggieSlut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:05   #33 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Citat:
Pravi autor: Cyrus
kvalitetna rasprava, nema sta

kao i ona, koji je prasak za ves najbolji
Ma to je bilo najbolje otkad postoji Croprtal

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:29   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: BoBo
Ovaj topic, kao jedan od rijetkih, je trebao posluzit nekoj raspravi a vi si tu dajete pusice. Interne fore su dobra stvar ali ima to svoju granicu.

Inace, ovi koji su rekli da ne moram ja pratit sve topice i sve forume... Sta da? prosvjetlili ste me...

Ili komentar da se na nekom eng forumu pojavi 500-1000 novih topica svaki dan.. Pa super, nemam ja nis protiv toga.

Problem koji sam htio istaknut je da se otvara previse novih topica na silu, previse <mrtvih> topica. Ne da useri ne stignu to pogledat, nego jednostavno se nema sta komentirat.

Stjecem dojam kao da su oni koji rade na ovom siteu odlucili sve sto postoji na netu u sta kracem roku stavit ovdje. OK je to, ali nije ovo nacin...

Galerija slika auta? ok, ali ne ko sto topica unutar foruma koje se postave unutar sat vremena. Postaju se slike auta redom, bez ikakvog posebnog razloga, tek toliko da se trpa...
Pa nek webmaster postavi fotogaleriju na main site, cemu unistavanje foruma?, forum postoji da komentiramo, raspravimo, savjetujemo, trazimo odgovor itd...

Novi dio foruma, Serie A... bile su 2-3 teme vezane za talijansku ligu, i sad je neko zaduzen da u novom podfurumu trpa rezultate i listu strijelaca... ono, copy paste, ajmo od foruma napravit hrpu c/p podataka..
Pa zar ne bi bilo bolje da takva stvar stoji na main siteu i da je pojedinac svaki vikend updatea.

Savjeti i trikovi u XP... Pa zar je potrebno otvorit topic za svaku najmanju glupost? (kako kopirat txt - selektiras i ctrl+c).. Sta ne bi bilo bolje sva ta pitanja stavit u jedan dokument koji bi bio na main site pod tutorials... Ja znam da bi ga ja skinuo i isprinto jer stvarno ima dobrih savjeta...

Lyrics... ok je stavit rijeci pjesme, ali ovako bacat redom sve sto se moze copy / paste?? glupo... jos jednom bolje bi bilo da se napravi mala arhiva na main siteu, mislim da to nije tesko za napravit a znam da bi to bila jos jedna stvar koja bi privukla nove ljude... Cak bi i ja osobno pomagao da se to popuni...

Da ne nabrajam dalje... Postoje stvari informativnog i zanimljivog karaktera koje je bolje i pametnije ukomponirat u site, a forum ostavit za komunikaciju i raspravu.

Komentari da ja ne moram citat sto me ne zanima su bezveze.

Ako ja postam relativno zanimljiv topic na koji bi htio da useri reagiraju a neko nakon toga stavi 30 topica sa 30 pjesama Ive Robica onda moj topic pada u zaborav i samim time se gusi forum jer ni tih 30 topica nece bit komentirano.

Nisam reko da su neke stvari na forumu su glupe, samo da nisu za forum i da se tako nesto moze stavit na site na pametniji nacin.

Hvala

veliku vecinu ovoga sto si napisao je u planu. Cijeli site se preuređuje, bit ce skoro pa totalno drukcije. Nakon sto se to sredi, sve ovo ide na site. Za sada je forum kao neka vrsta sitea. Kao sto sam reko, to ce se promjenit i bit ce sve kako spada. U planu je kupnja nove galerije koja ce bit umetnuta u forum, u planu je dovođenje novih suradnika na site (javi te se pa se dogovorimo tko sta zeli radit)...tako da..sve ovo nije nista fixno!
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:37   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
Citat:
Pravi autor: IggieSlut
Citat:
Problem koji sam htio istaknut je da se otvara previse novih topica na silu, previse <mrtvih> topica. Ne da useri ne stignu to pogledat, nego jednostavno se nema sta komentirat.
Molim te pošalji neki link da vidim o čemu pričaš
U mom prethodnom postu sam naveo nekoliko primjera, linkovi nisu potrebni jer je toliko ocito o cemu pricam.
U istom tom postu sam dao par prijedloga kako iskoristit sadrzaj tih topica...

Ne radi se o tome da li je moj topic na vrhu latest liste, nego da li je u zadnjih10 10 topica koji poticu razvoj foruma i zainteresiraju i potaknu ljude da se ukljuce u diskusiju ili stavec...

Cyrus, razmislite malo da odvojite forum od sitea, odnosno da galerija bude dio sitea, bas kao sto su i oni smijesni textovi, takve stvari su kao stvorene za main site, forum ostavite za komentare i rasprave...
BoBo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:41   #36 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
... forum ostavite za komentare i rasprave...
A što drugo i radimo?
IggieSlut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:44   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
pardon, SAMO za komentare i rasprave...
BoBo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:46   #38 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
pardon, SAMO za komentare i rasprave...
E onda bi forum najvjerojatnije imao SAMO 2 člana (Kristijan i Cyrus)...:
IggieSlut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:48   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,601
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Citat:
Pravi autor: IggieSlut
E onda bi forum najvjerojatnije imao SAMO 2 člana (Kristijan i Cyrus)...:

Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-05, 10:54   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
pristustvovao sam mnogim forumima gdje su se jednostavno potrosile sve teme za razgovor. Svaka tema koja se otvori je duplikat neke vec postojece. Tako da, sto se Samo komentara i rasprave tice...erm...sve je vec izlizano
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: foruma, zatrpavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114