| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Zatrpavanje foruma u Croportal.net forumu; Imam ja jednu neizlizanu... Tema: Kako spolni života balegara utiče na razvoj foruma... Molim lijepo, oč... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Imam ja jednu neizlizanu... Tema: Kako spolni života balegara utiče na razvoj foruma... Molim lijepo, očekujem 200-300 postova! Inače idem sa foruma. Demonstrativno... P.S. šalim se... Zadnji Uredio IggieSlut : 28-10-05 u 11:03. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Imam ja prijedlog (kao i uvjek ) mogli bi otvoriti poseban podforum za floodanje temama tipa tekstovi pijesama koje se ne bi prikazivale među novim temama, pa kad netko već želi nabacati tematski vezano 100 tema, nikome neće smetati, a eventualno da postoji obavjest, "U taj i taj podforum dodane su nove teme u vezi-(npr.) tekstova pijesama i ko želi ode pogledati, a taj jedan post neće smetati među novima...Mene smeta to što sam ja po prirodi zaboravljiv i zaboravim da sam postao na threadu, "pretplate" mi se izbrišu, a među novijim temama nigdje tog, ako netko nije odgovorio unutar 12h i tema tako zamre, samo što smo je započeli...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Administrator | gledajte, neke stvari ste i dobro rekli, i ja sam ih svjestan, ali neke stvari se jednostavno ne mogu napraviti, em zbog moga vremena i zbog novca, vi bi sada forum slagali kako vama paše, a niste dali ni kinte za forum, ne kažem ja da mora dati niti nikoga ne tjeram, ali onda nemojte očekivati da će biti po vašim željama sve, drago mi je da se zanimate i dajete prijedloge, ali neke stvari se jednostavno nemogu maknuti, mogao bih učiniti da neke forume maknem sa liste da se prikazuje zadnje teme, recimo kao tekstovi pjesama, ali ovo da to ukomponiram u sajt nije moguće, raditi će se neke promjene foruma i stranice, ali još ne sada jer nismo u mogućnosti, netko je bio nešto govorio za slike auta, - pa meni je to odličan forum, neka se stavi što više slika to bolje, ne kužim u čem je to problem, trebali bi staviti onu galeriju slika pa će biti prebačeno tamo sve, ali ona košta 150$ i ne želim od nikoga tražiti lovu jer je to glupo, kada skupim kupit ću i gotovo, i onda ćemo raditi još neke promjene, a za sada neka ostane ovako, vidjet ćemo sve kako kasnije, nigdje se ne žurimo, od ovoga možemo napraviti jako jako lijep forum i odličan fun portal |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Nemoj se pjenit, niko ne zahtjeva, samo se predlazu neke stvari... Txtovi pjesama, zasto ne bi mogo ukomponirat na site, vjerujem da imas vise znanja od mene... a kolko ja znam to ne bi trebao biti problem. Treba ti jedna vrlo jednostavna skripta. Nisam nikad to radio niti trazio ali pretpostavljam da to ne bi trebalo bit tesko. Slike auta su fora, ali sta ne bi bilo ljepse da su sortirane u galeriji nekoj? lijepo vidis male slicice i povecas si onu koja te zanima, pregledno, jednostavno i brze se otvara. I ne spamas forum... 150$? Pa imas besplatne galerije, zasto placat 1000 kn za galeriju? A moji prijedlozi su tu zato sto sam uocio da se na ovom siteu moze naci svasta, ali je razabacano po forumu, kad bi slozio sve stvari sa foruma na site mislim da bi svima preporucio da dodu ovamo... Nemoj od foruma radit site... Isto tako, zasto svi oni funny clips i slicne stvari sa foruma nisu na siteu pod downloads? I one erotske price? Ti samo to trpas odnekud, copy / paste i trpaj... sumljam da ih ljudi bas citaju... A pogledaj si smijesne textove na portalu... meni izgledaju citano sto je ustvari whole point... Zadnji Uredio BoBo : 28-10-05 u 17:24. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Administrator | odi na erotske priče pa pogledaj koliko su puta čitane, mali milijon puta, no to nije ni važno, ja ne kužim što je razbacano na forumu, jer je forum takav da ne može biti razbacano, ova kategorija je za ovo, ona kategorija je za ono i to je to, sve ima svoju kategoriju i to je odlično, a čak imam i ideju da cijeli forum pretvorim u stranicu, no to ću još vidjeti, ajde nađi mi neku dobru besplatnu galeriju koju bih mogao koristiti, ja na želim raditi na 5 administracija, forum, portal, neka nova galerija i ostalo, nego samo na jednoj, no sada radim na 2, forum i portal, a ova galerija bi bila integrirana u vbulletin, tj u forum, a što se tiče tekstova to neće i nemože ići na stranicu jer nije to jednostavna skripta samo, niti bih to želio raditi |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, zatrpavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:59.

) mogli bi otvoriti poseban podforum za floodanje temama tipa tekstovi pijesama koje se ne bi prikazivale među novim temama, pa kad netko već želi nabacati tematski vezano 100 tema, nikome neće smetati, a eventualno da postoji obavjest, "U taj i taj podforum dodane su nove teme u vezi-(npr.) tekstova pijesama i ko želi ode pogledati, a taj jedan post neće smetati među novima...