| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije u Croportal.net forumu; ugl meni smeta što se teme zatvore kad ljudi uđu u dublje rasprave...ajd ak se zatvori neko sranje od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije ugl meni smeta što se teme zatvore kad ljudi uđu u dublje rasprave...ajd ak se zatvori neko sranje od teme..ali kad se zatvori neka dobra tema mi bude žao. sloboda govora je očito na ništici... kažeš nešto dublje u vezi teme i odma ispada da ideš u off... po meni je to bzvz.... evo već osječam kako će se i ova tema odma zatvoriti ![]() a ja ispast ovaka onaka.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije kolko sam skužio teme u kojima je najžučnija rasprava prerastu u vrijeđanje i zbog toga se i zatvaraju...u većini slučajeva smo mi krivi jer ne znamo raspravljat a da nekog ne nazovemo idiotom... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije ima istine u tome što si naveo.... ali evo meni je ova tema o modovima baš zanimljiva bila i eto...zatvorila se zato što je to kao off...niko nikog nije vrijeđao,baš je bila fina raspravica-meni bar... pa ne znam,jesam ja luda ili me neko pravi ludom... i giga,čemu si dao joksu rep +? zato jel je zatvorio temu u kojoj ja više neću moći pisati?! ![]() to sam primjetila i čula od drugih da kad god mene neko skajla ti toj osobi daješ rep +,ako te to uveseljava,onda svaka ti čast a ak misliš da ja to ne znam ili ne primjećujem onda si se gadno zajebougl i ja sam otvorila nekoliko dobrih tema i nije bilo svađi i teme su se zatvorile i više ih niko ne otvara al bitno da se druge teme otvore čak i nakon 1-2 dana... meni takve stvari užasno smetaju-to bi ja nazvala nepravdom ili pravila nisu ista za sve... onak ko da pričaš sam sa sobom na forumu,ili samo to i smiješ jel ako uđeš u raspravu ili si u offu ili tema ide pod ključ... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Daj se opusti malo. Joksu sam dao rep+ jer smatram da je ta tema davno trebala bit zatvorena jer je bilo sve rečeno i večina se složila oko iste stvari.... (a ti si i dalje tukla o nečem što nema veze s temom) A što se tiče ovog teme su zatvorene ili zbog pretjeranog vrijeđanja (kao sto je Adolon rekao) ili npr što se u temi o omalovažavanju priča o grahu iz konzerve... Ne kuzim uopce u čemu je problem...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
Citat:
Citat:
![]() Tu negdje u sredini s 2 žlice Vegete..... ![]() Citat:
![]() Citat:
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |||||
| | |
| | #6 (permalink) |
| praskaton | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Teme se uglavnom zatvaraju preventivno, kad se vidi da su svi počeli sa offtopicom i da će tema završit samo na nekakvom vrijeđanju i sl.. Moje mišljenje je da bi se trebalo kažnjavati forumaše koji offtopičare stalno i koji vrijeđaju naravno, a ne zbog njih zatvarati koji put i dobre teme... Kasnije se te teme opet otključaju ali svejedno... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije loc skontala sam ja tvoju zajebanciju,pa nisam glupa da ne skontam..i nisam pričala sama sa sobom već sam pisala svoje mišljenje i odgovarala na nečiji post.... ive- a ovisi šta neko smatra offtopicom... nekome je offtopic i ovo u temi o modovima a za mene to nije offtopic. ![]() giga-o grahu je bilo riječ u samo najviše eto 2-3 posta... a tema ima oko 300 odgovora...ili više..ne sječam se... i dobra mi je ona tema ja mislim da ju je mišo otvorio forumaši s kojima se razilazite u mišljenju... |
| | |
| | #8 (permalink) | |||
| Moderator Foruma | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
Citat:
Citat:
![]() A i ti malo previse prigovaras i previse toga ti se ovdje ne sviđa ![]() A i za ovu temu mislim da nema apsolutno nikakvog smisla...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije ne prigovaram nego uviđam nedostatke a ja ti nisam neka da ću šutit ako me nešto smeta. a smeta me zatvaranje dobrih tema ili nepravda... fbs =) ma nije,on samo može biti srečković možda se ja tu činim neka oštokonđa koja samo zvoca al nisam ti ja takva =) |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.

a ak misliš da ja to ne znam ili ne primjećujem onda si se gadno zajebo