Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije u Croportal.net forumu; ugl meni smeta što se teme zatvore kad ljudi uđu u dublje rasprave...ajd ak se zatvori neko sranje od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-09-08, 14:29   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije

ugl meni smeta što se teme zatvore kad ljudi uđu u dublje rasprave...ajd ak se zatvori neko sranje od teme..ali kad se zatvori neka dobra tema mi bude žao.

sloboda govora je očito na ništici...
kažeš nešto dublje u vezi teme i odma ispada da ideš u off...
po meni je to bzvz....

evo već osječam kako će se i ova tema odma zatvoriti
a ja ispast ovaka onaka....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:33   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije

kolko sam skužio teme u kojima je najžučnija rasprava prerastu u vrijeđanje i zbog toga se i zatvaraju...u većini slučajeva smo mi krivi jer ne znamo raspravljat a da nekog ne nazovemo idiotom...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:38   #3 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

ima istine u tome što si naveo....
ali evo meni je ova tema o modovima baš zanimljiva bila i eto...zatvorila se zato što je to kao off...niko nikog nije vrijeđao,baš je bila fina raspravica-meni bar...

pa ne znam,jesam ja luda ili me neko pravi ludom...

i giga,čemu si dao joksu rep +? zato jel je zatvorio temu u kojoj ja više neću moći pisati?!
to sam primjetila i čula od drugih da kad god mene neko skajla ti toj osobi daješ rep +,ako te to uveseljava,onda svaka ti čast a ak misliš da ja to ne znam ili ne primjećujem onda si se gadno zajebo

ugl i ja sam otvorila nekoliko dobrih tema i nije bilo svađi i teme su se zatvorile i više ih niko ne otvara al bitno da se druge teme otvore čak i nakon 1-2 dana...

meni takve stvari užasno smetaju-to bi ja nazvala nepravdom ili pravila nisu ista za sve...

onak ko da pričaš sam sa sobom na forumu,ili samo to i smiješ jel ako uđeš u raspravu ili si u offu ili tema ide pod ključ...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:48   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Daj se opusti malo. Joksu sam dao rep+ jer smatram da je ta tema davno trebala bit zatvorena jer je bilo sve rečeno i večina se složila oko iste stvari.... (a ti si i dalje tukla o nečem što nema veze s temom)

A što se tiče ovog teme su zatvorene ili zbog pretjeranog vrijeđanja (kao sto je Adolon rekao) ili npr što se u temi o omalovažavanju priča o grahu iz konzerve... Ne kuzim uopce u čemu je problem...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:48   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,482
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ugl meni smeta što se teme zatvore kad ljudi uđu u dublje rasprave...
Jasno je na šta pikiraš..... Nije bila dublja rasprava nego tvoj monolog i moje zajebavanje koje nisi skužila......

Citat:
sloboda govora je očito na ništici...
kažeš nešto dublje u vezi teme i odma ispada da ideš u off...
po meni je to bzvz....
Neka forumašica (ne mogu se sjetiti koja) je imala u potpisu jednu poslovicu "Svaki čovjek ima pravo na glupost, samo neki previše koriste tu povlasticu"

Citat:
ima istine u tome što si naveo....
ali evo meni je ova tema o modovima baš zanimljiva bila i eto...zatvorila se zato što je to kao off...niko nikog nije vrijeđao,baš je bila fina raspravica-meni bar...
Ti si sama tamo sudjelovala....... Sama si raspravljala......

Citat:
pa ne znam,jesam ja luda ili me neko pravi ludom...
Tu negdje u sredini s 2 žlice Vegete.....

Citat:
i giga,čemu si dao joksu rep +? zato jel je zatvorio temu u kojoj ja više neću moći pisati?!
to sam primjetila i čula od drugih da kad god mene neko skajla ti toj osobi daješ rep +,ako te to uveseljava,onda svaka ti čast a ak misliš da ja to ne znam ili ne primjećujem onda si se gadno zajebo
Kome netko daje rep+ ili rep- nije niti tvoj niti moj niti ičiji problem...... Ako mu je dao, neka je, ako mu nije dao, neka nije....... Misliš da je sve okrenuto protiv tebe i da ima veze s tobom..... E, pa nema.....

Citat:
ugl i ja sam otvorila nekoliko dobrih tema i nije bilo svađi i teme su se zatvorile i više ih niko ne otvara al bitno da se druge teme otvore čak i nakon 1-2 dana

meni takve stvari užasno smetaju-to bi ja nazvala nepravdom ili pravila nisu ista za sve...

onak ko da pričaš sam sa sobom na forumu,ili samo to i smiješ jel ako uđeš u raspravu ili si u offu ili tema ide pod ključ...
Sorry, ali ja osobno nisam primjetio nepravdu protiv tebe..... A barem od prošlih par tjedana tu stalno visim......

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:48   #6 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Teme se uglavnom zatvaraju preventivno, kad se vidi da su svi počeli sa offtopicom i da će tema završit samo na nekakvom vrijeđanju i sl..

Moje mišljenje je da bi se trebalo kažnjavati forumaše koji offtopičare stalno i koji vrijeđaju naravno, a ne zbog njih zatvarati koji put i dobre teme... Kasnije se te teme opet otključaju ali svejedno...
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:54   #7 (permalink)
Banned

loc skontala sam ja tvoju zajebanciju,pa nisam glupa da ne skontam..i nisam pričala sama sa sobom već sam pisala svoje mišljenje i odgovarala na nečiji post....

ive- a ovisi šta neko smatra offtopicom...
nekome je offtopic i ovo u temi o modovima a za mene to nije offtopic.

giga-o grahu je bilo riječ u samo najviše eto 2-3 posta...
a tema ima oko 300 odgovora...ili više..ne sječam se...

i dobra mi je ona tema ja mislim da ju je mišo otvorio forumaši s kojima se razilazite u mišljenju...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:58   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
nekome je offtopic i ovo u temi o modovima a za mene to nije offtopic.
To je bio offtopic, malo deblji..

Citat:
giga-o grahu je bilo riječ u samo najviše eto 2-3 posta...
a tema ima oko 300 odgovora...ili više..ne sječam se...
O grahu 3, o nekim okladam 3 o nečem 16 jos tri i eto ti razloga za ključ.

Citat:
i dobra mi je ona tema ja mislim da ju je mišo otvorio forumaši s kojima se razilazite u mišljenju...
Tek u toj temi je večina pisala van teme... Svi su pisali tko ih zivcira, a ne tko se s kim ne razilazi.. A o vrijeđanju da ne pričam

A i ti malo previse prigovaras i previse toga ti se ovdje ne sviđa

A i za ovu temu mislim da nema apsolutno nikakvog smisla...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 14:58   #9 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

isuse kriste...najebo je tvoj budući s kim god budeš bila
Star 25-09-08, 15:01   #10 (permalink)
Banned

ne prigovaram nego uviđam nedostatke a ja ti nisam neka da ću šutit ako me nešto smeta.
a smeta me zatvaranje dobrih tema ili nepravda...

fbs =)
ma nije,on samo može biti srečković
možda se ja tu činim neka oštokonđa koja samo zvoca al nisam ti ja takva =)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114