| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije u Croportal.net forumu; A jao, gggiga sada si ti na tapeti za rep+. Ja sam off the hook... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije ![]() A jao, gggiga sada si ti na tapeti za rep+. Ja sam off the hook ![]() ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Još će ispast da se jebete međusobno da bi napakostili nekima..... ![]() Ajde, neka netko ovu "dobru" temu baci pod lokot..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
![]() Ajd dobro.
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Veteran | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Nemojte oftopičariti u ovoj temi. Tema se neće zatvarati jer svi imaju pravo reći svoje mišljenje u vezi ove teme. A i mene zanima što forumaši misle...jel se slažu sa neukrotivom, jel se stvarno bez razloga zatvaraju superdobreizanimljive teme ili ipak misle da ona možda malo previše kuka oko nekih stvari u kojima nije u pravu, tj o kojima ima drugačije mišljenje od drugih
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Previše kuka...... Nije u pravu ili nije u centru pažnje pa cvili....... Zatvaraj slobodno..... Samo moj je prijedlog otvaranje sticky teme "Knjiga žalbe" u kojima će se moć slobodno reagirat na neku odluku moda ili admina..... Tako da se ne gomilaju ovakve bezvezne temice......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Zadnji Uredio Locrian85 : 25-09-08 u 15:20. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije evo i nervira me ovo jebeno spamanje ![]() jbt igre bez granica su za spam... strašnoooo..... od puno temi se pravi sprdačina,nije to ni najmanje zabavno... otvorila sam temu zato što me nešt smeta,a ak nekom smeta što sam otvorila temu nek kaže... ja nisam luda i nisam jedina kojoj smeta zatvaranje temi... ne razumijem zašto su svi pi...pa neće javno reć ali bitno da na pm znaju srat... ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
nisam u pravu?! ![]() nisam u centru pažnje?? e moj locrian nemaš ti pojma šta se događa.... ti se samo znaš zezati i svaku raspravu svesti na šalu... de molim te malo razmisli svojom glavom. jbg onda ti otvori takvu neku pametnu temicu pa se ovakve temice neće gomilati... nadodajem: ne budite dvolične pi.... recite iskreno šta mislite ![]() očito svi samo znate kakati iza leđa,i pričat ovaj mod ovo napravio,onaj ono... ova tema se zatvorila,ova nije..de to sad sve recite javno | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.