Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije u Croportal.net forumu; Tako je neukrotiva, oštro i u prvu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-09-08, 15:21   #21 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,048
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije

Tako je neukrotiva, oštro i u prvu

Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 15:21   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,320
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
A i mene zanima što forumaši misle...jel se slažu sa neukrotivom, jel se stvarno bez razloga zatvaraju superdobreizanimljive teme ili ipak misle da ona možda malo previše kuka oko nekih stvari u kojima nije u pravu, tj o kojima ima drugačije mišljenje od drugih
evo ja ću odgovorit pristojno

ne mislim da se bez razloga zatvaraju superdobreizanimljive teme...mislim da je neukrotiva zbilja jedan poseban cvjetić s malo drugačijim načinom razmišljanja
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 15:22   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,482
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
nisam u pravu?!
nisam u centru pažnje??
e moj locrian nemaš ti pojma šta se događa....
ti se samo znaš zezati i svaku raspravu svesti na šalu...
de molim te malo razmisli svojom glavom.
Nisi u pravu......

Kada bi ozbiljno reagirao na svaku glupost, odavno bi bio za ludnicu....... Nije sve protiv tebe, nije sve namijenjeno tebi i nije sve u tvom stilu i po tvom guštu.....

Citat:
jbg onda ti otvori takvu neku pametnu temicu pa se ovakve temice neće gomilati...
Do sada sam otvorio oko stotinjak tema, od toga nijedna nije zatvorena zbog gluposti..... One koje su zatvorene su zatvorene zbog toga što je tema već postojala a ja nisam gledao.....

Citat:
nadodajem: ne budite dvolične pi.... recite iskreno šta mislite
očito svi samo znate kakati iza leđa,i pričat ovaj mod ovo napravio,onaj ono...
ova tema se zatvorila,ova nije..de to sad sve recite javno
Kada sam ja to srao? Oćeš iskreno? Duriš se bez razloga na glupost..... Djetinjasto.....

Zadnji Uredio Locrian85 : 25-09-08 u 15:29.
Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 15:25   #24 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Joks zašto si mi pobrisao onog smajlića

Ali ako već brišeš offtopic, što je odlično, mogao si onda pobrisat i pola postova od Loca u ovoj temi...

A i ja sam želio nešto reći s tim smajlićem

Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 15:25   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ne doživljavam osobno nego ozbiljno....
jbg,boli vas ona stvar ako se neka tema zatvori...
boli vas ona stvar ako neko od dobrih članova ode sa foruma...
vi samo gledate kak ćete se nagledat slika ili ubiti vrijeme na forumu,ja forum ne gledam na taj način zato me takve stvari i smetaju i smeta me otilazak dobrih članova.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 16:08   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,874
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nisam primjetila da je ikoja tema zatvorena bez razloga pa ne kuzim cemu ovaj topic?

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 16:56   #27 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Poruka: 1,523
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

neznam, koji put se stvarno teme zatvaraju umjesto da se kazne oni koji vrijeđaju i da se tema dalje može normalno razvijati

recimo ona tema diskriminacija je dugo bila zatvorena, pa ona s kojim forumašima se ne slažete je još i sad zatvorena a to su bile dvije teme koje je fakat bilo zanimljivo pratiti za razliku od ovih što sam danas pojeo popio napravio i slično
Star 25-09-08, 17:08   #28 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,557
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Još jedna tema by neukrotiva o neukrotivoj...

Teme se zatvaraju zato jer postoji razlog za to, nije se forum urotio protiv tebe, Roberta.

Umjesto da kukaš, uozbilji se, počni otvarat smislenije teme ili sudjelovat u postojećim bez da ih svedeš na monolog o sebi.

Eto, sloboda govora na djelu. Toliko od mene.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 17:32   #29 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Poruka: 1,523
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

Bogami, mogu vam reći da ste i vi već postali zamorni sa pljuvanjem svake teme koju dotična forumašica otvori.

Ako vam je tema toliko glupa, zašto je ne zaobiđete jednostavno?

Onaj prijedlog od Locriana je jako dobar, mislim da bi Knjiga žalbe trebala postojati i da bi to bilo jako korisno da se tamo mogu pisati zamjerke.
Jer samo tako će forum postati još bolji nego što je, osluškujući želje svojih korisnika.
Star 25-09-08, 18:51   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ary mislim da nije potrebno navodoit moje ime ,na ovom forumu nisam Roberta nego Neukrotiva,zato je nepotrebno pisati Roberta....

baš mišo..uvijek se pljulje al zato se i uvijek posta....
meni je ona tvoja tema predobra i slažem se s tobom zabavnije mi pratiti takve teme neg ko je šta jeo...

i tema nije o meni nego o zatvaranju tema,ary
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114