| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije u Croportal.net forumu; Tako je neukrotiva, oštro i u prvu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Tako je neukrotiva, oštro i u prvu ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
![]() ne mislim da se bez razloga zatvaraju superdobreizanimljive teme...mislim da je neukrotiva zbilja jedan poseban cvjetić s malo drugačijim načinom razmišljanja ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
![]() Kada bi ozbiljno reagirao na svaku glupost, odavno bi bio za ludnicu....... Nije sve protiv tebe, nije sve namijenjeno tebi i nije sve u tvom stilu i po tvom guštu..... Citat:
Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Zadnji Uredio Locrian85 : 25-09-08 u 15:29. | |||
| | |
| | #24 (permalink) |
| praskaton | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Joks zašto si mi pobrisao onog smajlića ![]() Ali ako već brišeš offtopic, što je odlično, mogao si onda pobrisat i pola postova od Loca u ovoj temi... A i ja sam želio nešto reći s tim smajlićem ![]() ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije ne doživljavam osobno nego ozbiljno.... jbg,boli vas ona stvar ako se neka tema zatvori... boli vas ona stvar ako neko od dobrih članova ode sa foruma... vi samo gledate kak ćete se nagledat slika ili ubiti vrijeme na forumu,ja forum ne gledam na taj način zato me takve stvari i smetaju i smeta me otilazak dobrih članova. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije nisam primjetila da je ikoja tema zatvorena bez razloga pa ne kuzim cemu ovaj topic? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije neznam, koji put se stvarno teme zatvaraju umjesto da se kazne oni koji vrijeđaju i da se tema dalje može normalno razvijati recimo ona tema diskriminacija je dugo bila zatvorena, pa ona s kojim forumašima se ne slažete je još i sad zatvorena a to su bile dvije teme koje je fakat bilo zanimljivo pratiti za razliku od ovih što sam danas pojeo popio napravio i slično
__________________ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Još jedna tema by neukrotiva o neukrotivoj... Teme se zatvaraju zato jer postoji razlog za to, nije se forum urotio protiv tebe, Roberta. Umjesto da kukaš, uozbilji se, počni otvarat smislenije teme ili sudjelovat u postojećim bez da ih svedeš na monolog o sebi. Eto, sloboda govora na djelu. Toliko od mene. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Bogami, mogu vam reći da ste i vi već postali zamorni sa pljuvanjem svake teme koju dotična forumašica otvori. Ako vam je tema toliko glupa, zašto je ne zaobiđete jednostavno? Onaj prijedlog od Locriana je jako dobar, mislim da bi Knjiga žalbe trebala postojati i da bi to bilo jako korisno da se tamo mogu pisati zamjerke. Jer samo tako će forum postati još bolji nego što je, osluškujući želje svojih korisnika. ![]()
__________________ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije ary mislim da nije potrebno navodoit moje ime ,na ovom forumu nisam Roberta nego Neukrotiva,zato je nepotrebno pisati Roberta.... baš mišo..uvijek se pljulje al zato se i uvijek posta.... meni je ona tvoja tema predobra i slažem se s tobom zabavnije mi pratiti takve teme neg ko je šta jeo... ![]() i tema nije o meni nego o zatvaranju tema,ary ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.