| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije u Croportal.net forumu; Gdje pise da se ne primjenjuju ista pravila na onog tko je otvorio temu i ostale sudionike EDIT: malo editiras ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Gdje pise da se ne primjenjuju ista pravila na onog tko je otvorio temu i ostale sudionike EDIT: malo editiras postove
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory Zadnji Uredio gggiga : 30-09-08 u 19:25. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije nigdje ne piše... ista su pravila za onog ko je otvorio temu i za onog ko posta u temu. ali pravila nisu ista za sve.no to nije ova tema,pa nećemo sad o tome "spamati" da,editirala sam post =) |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
teme se ne zatvaraju bezveze,zatvraju se kada se vidi da više tema nema smisla sa tim silnim offtopicom ili kada je predmet u kojem se netko vrijeđa od forumaša....
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 30-09-08 u 19:39. | |
| | |
| | #45 (permalink) | ||
| Veteran | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Samo jedan mali offtopic od mene... Citat:
![]() Da si pročitala pravila foruma to bi i sama znala ![]() Pravila Ponašanja Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Purger | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
Još si dobro i prošao....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Banned | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Citat:
![]() znam da to piše u pravilima,taj dio sam pročitala , ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,839
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zatvaranje temi kad je najbolja rasprava ili kad je najzanimljivije Jooooj zašto ne mogu dati rep+??? Zašto?????????????????????????? ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.