| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Apoljon vs. Icegirl u Humor forumu; Nadam se da nema već ove teme: 3) par Apoljon Fatboy slim - right here right now Icegirl - The Eagles - Hotel ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Apoljon vs. icegirl | |||
| Apoljon | | 8 | 34.78% |
| Icegirl | | 15 | 65.22% |
| Glasači: 23. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | 1. Croportal ubersong natjecanje - Apoljon vs. Icegirl Nadam se da nema već ove teme: 3) par Apoljon Fatboy slim - right here right now Icegirl - The Eagles - Hotel California
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() Zadnji Uredio slay : 06-07-07 u 23:59. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Apoljon vs. Icegirl Drago mi je...meni se ta pjesma sviđa...neznam zašto ali je lijepa i razlikuje se od drugih, nije baš ona divljačka-kak ih ja zovem ![]()
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| eXt | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Apoljon vs. Icegirl Hotel California je legendarna pjesma ali i just don't feel like that right now... A i nije meni cijela ova ideja ubersonga bila da se stavljaju tako "megapopularne/evergreen" pjesme...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: apoljon, croportal, icegirl, natjecanje, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje - Datachi vs. Ice
|
1. Croportal ubersong natjecanje, četvrtfinale - Lovel vs. Homesick »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.

jedna od mojih najdražih