| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje, finale : Homesick vs. Wonderwall u Humor forumu; finale: Homesick - Depeche mode - John the revelator Wonderwall - Depeche mode - Enjoy the silence (live)... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ubersong contest, veliko finale - Homesick vs. wonderwall | |||
| Homesick | | 6 | 46.15% |
| wonderwall | | 7 | 53.85% |
| Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | 1. Croportal ubersong natjecanje, finale : Homesick vs. Wonderwall finale: Homesick - Depeche mode - John the revelator Wonderwall - Depeche mode - Enjoy the silence (live)
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." Zadnji Uredio wonderwall : 13-07-07 u 15:02. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, finale : Homesick vs. Wonderwall Glasam za Depeche Mode ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, finale : Homesick vs. Wonderwall sređeno, i stavio sam svoj novi link pošto je onaj stari deleted s jubitoa
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, finale : Homesick vs. Wonderwall wonderwall, enjoy the silence najbolja! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, finale : Homesick vs. Wonderwall Wonderwall, što se mene tiče, čestitke na osvojenom prvenstvu...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, finale, homesick, natjecanje, ubersong, wonderwall |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.