| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje - Pharaoh vs. Ibort u Humor forumu; Pharaoh Bryan Ferry - Slave to love Ibort Manu Chao - La rumba de Barcelona... |
| Vidi Rezultate Anketa: Pharaoh vs. Ibort | |||
| Pharaoh | | 12 | 80.00% |
| Ibort | | 3 | 20.00% |
| Glasači: 15. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. Croportal ubersong natjecanje - Pharaoh vs. Ibort Pharaoh Bryan Ferry - Slave to love Ibort Manu Chao - La rumba de Barcelona
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Pharaoh vs. Ibort Pharaoh
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Pharaoh vs. Ibort Pharaoh ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| next best thing | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Pharaoh vs. Ibort O pa nisam ni skužio da igram, a ide mi ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje - Pharaoh vs. Ibort Pharaoh , čestitke. Ja zadovoljan. Nije se moglo više. Pet napetih setova protiv Servanta u 1. kolu me izmorilo. ![]() P.S Posebna zahvala Bahamutu, HornedRapidu , Nefertiti , svim sponzorima , te mojoj obitelji bez koje ovaj veliki uspjeh ne bi bio moguć. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. Zadnji Uredio Ibort : 07-07-07 u 16:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, ibort, natjecanje, pharaoh, ubersong |
« 1. Croportal ubersong prvenstvo - Hornedrapid vs. wonderwall
|
1. Croportal ubersong natjecanje - Datachi vs. Ice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

....moj glas tebi