| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks u Humor forumu; 1. par polufinala: Homesick - Depeche mode - John the revelator Joks - Guns n' roses - Don't cry... |
| Vidi Rezultate Anketa: Homesick vs. Joks | |||
| Homesick | | 8 | 57.14% |
| Joks | | 6 | 42.86% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks Homesick - Depeche mode - John the revelator bez puno razmišljanja...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks Gunsi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks Depeche mode
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Homesick vs. Joks Ja sam isto bio u dilemi, ali presudilo je to što mi je DM ipak mnogo draži bend od gunsa... Inače, baš jeben par za glasovanje...2 predobre pjesme...
__________________ Drop the Leash! |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, homesick, joks, natjecanje, polufinale, ubersong |
« 1. Croportal ubersong natjecanje - Wonderwall vs. Pharaoh
|
1. Croportal ubersong natjecanje - Prijave »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.